Aion tienata 1000€ sivutöillä vuoden loppuun mennessä (HAASTE)

Aion tienata 1000€ sivutöillä vuoden loppuun mennessä (HAASTE)

Päätin aloittaa YouTube-kanavani videot podcastien ohella oikein ryminällä. Aloitin kuvaamaan videosarjan ensimmäistä osaa, jonka tarkoituksenani on tienata 1000€ ylimääräistä rahaa vuoden loppuun mennessä. Olen kirjoittanut erilaisista sivutöistä blogiin joita olen aiemmin tehnyt, mutta näin lyhyessä ajassa en ole ikinä tienannut nelinumeroisia lukuja. Tämä tulee olemaan jännittävä haaste ja ei vähiten siksi, että rangaistuskin löytyy.

Jos EN onnistu tienaamaan 1000€ vuoden loppuun mennessä, joudun leikkaamaan hiukseni siiliksi… Tarkoitus on silloin lahjoittaa kauniit kiharat kutrini, mutta ei se silti mukavalta ajatukselta tunnu.

Rekisteröidy ilmaiseksi Mobifyyn koodilla MSS ja saa tilillesi 5€!

Miten aion sen tehdä?

Kirppis

Haasteen aloitettuani, päätin ensin keskittyä kirpparikamojen keräilyyn. Niitä nurkista löytyy ja on pitänyt jo pidempään varata uutta kirpparipaikkaa, johon saisi muutakin kuin vaatteita. (Vaaterekkipaikka meillä juuri olikin). Nurkista löytyi kirjoja, leffoja, vaatteita ja kaikennäköistä sälää. Hinnoittelin ne melko nopeasti, koska nykyään kirppiksillä on hyvät mahdollisuudet hinnoitella tuotteet jo etukäteen netissä. Ensimmäisistä tuotteista tuli hinnaksi noin 200e, mutta siitä uupuu vielä vaatteet jotka on noutamatta tuolta vaaterekkipaikalta. Eli kirpparitavaroiden myyntiarvo tulee vielä kasvamaan.

Kirppiksen valmistelun aloitin tietysti myös heti siksi, että tavarat ehtii olla mahdollisimman kauan myynnissä. Näin ehdin kysellä lähipiiriltä, onko ylimääräisiä tavaroita ja viedä ne kirppikselle koska vain haasteen aikana. Pistän sen siis varaukseen joulukuun loppuun saakka!

Tori.fi

Kirppiksen lisäksi, pistin ensimmäiseksi myös Tori.fi:ssä myyntiin vanhat kuulokkeeni, jotka ovat olleet vähäisellä käytöllä. Täällä on tarkoitus haasteen aikana myydä myös muita isompia ja arvokkaampia tuotteita joita ei kirppikselle voi viedä. Kellarivarastoa kaivellessani löysin mm. vanhan olohuoneen pöydän sekä seinään laitettavan liikuteltavan lämmittimen.

Tori.fi:stä on tarkoitus myös tsekkailla josko sieltä löytyisi jotain myytäviä tuotteita hyvään hintaan mm. kirppikselle tai edelleen Tori.fi:ssä myytäväksi. Sivutöillä tienaamisesta kertovassa postauksessa, kirjoitinkin siitä miten olen tehnyt monta sataa euroa myymällä ja ostamalla kännyköitä Torista. Tätä en ole hetkeen tehnyt, joten voi olla että en ole hintatasoista kärryillä, myös alennusviikot vaikeuttavat tätä hommaa. Mutta pidän silmäni auki, jotta ei tarvitsisi hiuksia leikellä..

Kännykkään ladattavat sovellukset

Kännykkään ladattavissa sovelluksissa monesti palkinnot maksetaan lahjakortteina ja tässä haasteessa aion hyväksyä vain rahan, en rahanarvoisia asioita. Eli jos siis saan jostain kyselyäpistä esimerkiksi lahjakortin, voin hyödyntää sen haasteessa myymällä lahjakortin tai sillä saatavat tuotteet.

Koitan siis mahdollisimman tehokkaasti hyödyntää aikani niihin palveluihin joista minulle maksetaan suoraan rahaa, mutta jos en pysty käyttää aikaani paremmin, vastailen myös kyselyihin ja koitan myydä siitä saatavia lahjakortteja tms. Näin en tule varmaan kauhean paljoa rahaa kuukauden aikana tienaamaan, mutta jos sen 100€ edes saisi niin on se jo kymmenesosa tuosta tuhannen euron tavoitteesta.

Kuinka tienata puhelimen avulla -postauksessa, käyn läpi näitä erilaisia sovelluksia joita itsekin aion nyt tulevan viiden viikon aikana hyödyntää. Tarkoitus on kyselyjen lisäksi koittaa ostaa pulloja, myydä stock-kuvia ja tehdä mysteryshopper tehtäviä.

Haastetta seuraan YouTuben puolella

Tästä haasteesta teen siis YouTubeen videosarjan, jossa seuraan edistymistäni, mutta tulen myös käymään näitä asioita läpi täällä blogissa ja Instagramin puolella! Päämääränä tällä on kuitenkin saada tuo YouTube-videoiden tekeminen alkuun. Jatkossa on tarkoitus tehdä säännöllisemmin videoita sinne, joten laita kanava tilaukseen!

YouTubessa julkaisen myös Podcastini videoversion, joka julkaistaan aina maanantaisin.

Mihin Sitä Säästäis? YouTube kanava!

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

SEURAA BLOGIA MYÖS SOSIAALISESSA MEDIASSA!

Mihin Sitä Säästäis? Facebook

Mihin Sitä Säästäis? Instagram

JA LAITA PODCAST KUUNTELUUN OMASSA LEMPIPALVELUSSASI!

Mihin Sitä Säästäis?-podcast (Spotify jne.)

Mihin Sitä Säästäis?-podcast (YouTube)

Vastaa