Kokemuksia Mobify-sovelluksesta – kerrytä 0.3% bonuksia maksamalla laskuja!

Kokemuksia Mobify-sovelluksesta – kerrytä 0.3% bonuksia maksamalla laskuja!
Mobify

Teksti sisältää mainoslinkkejä, linkit merkattu *-merkillä.

Kerrytä bonusta maksamalla laskuja!

Olin lähtökohtaisesti aika skeptinen kuullessani tästä sovelluksesta ensimmäisen kerran, mutta nyt olen vannoutunut käyttäjä ja odotan innolla laskujen saapumista! Mobifyn perusidea on siis, että käyttäjä maksaa laskunsa sovelluksen kautta ja saa laskun loppusummasta 0.3% bonusrahana Mobify-tilille. Avaan tuonnempana Mobifyn tulotapaa, jolla nämä bonukset saadaan maksettua.

Sen lisäksi Mobify auttaa laskujen maksamisessa niin, että käyttäjä voi keskittää kaikki laskut tulemaan tähän sovellukseen. Jonka jälkeen Mobify muistuttaa automaattisesti lähenevistä eräpäivistä. Tämän jälkeen voi jättää hyvästit maksumuistutuksille!

Saa 5€ Mobify-tilillesi rekisteröitymisen yhteydessä, koodilla MSS!*

Mobifyn käyttö

Mobify sovellus

Mobifyn käyttö on ollut lähtökohtaisesti todella helppoa ja varsinkin kun laskujen keskittämisen saa tehtyä, ei enää tarvitse huolehtia kuin laskujen maksamisesta. Lajin helppous viehättää ja kaikki pienetkin menonvähennykset täytyy hyödyntää.

Puhelimeen ladattava sovellus on toiminut suhteellisen hyvin. Viimeisimmän laskun maksamisessa tuli pientä ongelmaa, mutta sain asiakaspalvelun avulla ongelman setvittyä sähköpostilla alle tunnissa. Erittäin hyvää palvelua, ettenkö sanoisi.

Mistä Mobify saa bonusrahat?

Jollain ne bonusrahat täytyy tienata ja tässä sovelluksessa tulonlähteitä ovat alennus- ja bonuskoodit sekä taloustili.

Mobifyn nettisivuilla mainitaan että ”Peruspalvelu on ja pysyy aina ilmaisena”. Ainoastaan taloustilin käyttämisestä aiheutuu kuluja, mutta tällöin saat käyttöösi mm. maksuaikaa laskujen maksamiseen. Taloustiliä ei ole pakko avata rekisteröitymisen yhteydessä, sen avaaminen on asiakkaan oma päätös.

Sen lisäksi tuloja tulee erilaisista bonuskoodeista ja alennuksista joita löytyy sovelluksen ”Shoppailu” välilehdeltä. Näiden käyttämisestä Mobify saa oman osansa, jolla maksetaan sitten bonuksia asiakkaille.

Pidän siitä, että näitä tulonlähteitä ei yritetä peitellä vaan niistä kerrotaan avoimesti sivuilla. Koska tällaisessa palvelussa avoimuus on tärkeää, muuten sovellukseen luottaminen voisi olla vaikeaa.

Mobifyn (ennen Clark) taustalla on Suomalainen Taaleri, joka on finanssiryhmä jonka liiketoiminta koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: varainhoito, rahoitus ja energia. Taaleri konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 67 miljoonaa, joten ei mistään pikkupuljusta ole kyse.

Ilmainen 5€ Mobify-tilillesi rekisteröitymisen yhteydessä!

Mihin Sitä Säästäis-blogin koodilla ”MSS” saat 5 euroa Mobify tilillesi, kun rekisteröidyt uutena käyttäjänä! Hyödynnä etu nyt tästä linkistä!

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Vastaa