Kokemuksia Nexo palvelusta! | Korkoa kryptovaluutoillesi!

Kokemuksia Nexo palvelusta! | Korkoa kryptovaluutoillesi!

Mä oon vuoden alusta asti pitänyt suurta osaa mun kryptovaluutoista Nexon palvelussa kerryttämässä mulle korkoa. Kun kuulin tästä palvelusta, lähdin heti tutkimaan sitä lisää ja aika äkkiä siirsin suuren osan mun Bitcoinista sinne. Sen jälkeen oon saanut päivittäin korkoa mun kryptoille, enkä oo tota siirtopäätöstä katunut. Kryptoille korkoa voi saada jopa 7% vuosittain, Fiat rahalle jopa 8% vuosittain ja stablecoineille jopa 12% vuosittain…

*Liity Nexoon, siirrä sinne 100$ edestä kryptoja ja saat 25$ Bitcoinina ILMAISEKSI!

Mitä Nexon avulla voi tehdä?

Nexon palvelun pääpointtina on tietenkin se, että ne maksaa sulle korkoa. Sä siirrät Nexon palveluun kryptoja, stablecoineja tai Fiat rahaa, pidät sitä siellä ja Nexo maksaa sulle siitä päivittäin korkoa. Mutta Nexo on parantanut niiden palvelua tänä vuonna paljon ja se tulee kehittymään paljon myös jatkossa. Isoimpana uudistuksena tänä vuonna Nexoon on tullut se, että siellä voi nyt ostaa kryptoja. Voit siis siirtää Nexoon fiat-rahaa ja ostaa sillä kryptoja tai stablecoineja. Tässä ominaisuudessa itselle isona miinuksena on se, että eurojen siirrossa on 1000€ minimimäärä. Siinä on alusta asti lukenut vieressä ”will be lowered soon”, mutta vielä ei oo tuota talletusminimiä pienennetty.

Nexon kryptojen ostopalvelu on sen verran hyvä, että kun tuota eurosiirron minimisummaa lasketaan, aion ehdottomasti käyttää vain Nexon palvelua. Nexo vertailee automaattisesti kaikki suurimmat kryptoja myyvät palvelut ja ostaa sulle niistä sen määrän minkä haluat, parhaaseen mahdolliseen hintaan. Nexo ei ota välistä mitään ja asiakas saa nopeaa, halpaa ja helppoa palvelua. Vielä kun sais euroja sinne siirrettyä niin hyvä tulis…

Tämän lisäksi on Nexon palveluun tulossa jossain kohtaa myös Nexo kortti, jonka avulla voit ostaa kaupasta joko omistamillasi kryptoilla tai niitä vastaan ottamalla lainalla. Nexo kortti myös maksaa 2% takaisin cash backina, jonka voi pistää taas kerryttämään korkoa!

Miksi ne maksaa mulle korkoa?

Miksi ihmeessä Nexo haluaisi maksaa mulle korkoa siitä, että pidän mun krypto-omistuksia niiden palvelussa? No syy on tietenkin simppeli, kun siirrät rahat palveluun on Nexolla mahdollisuus hyödyntää sun rahoja heidän käytössään. Eli lähinnä Nexo lainaa rahaa eteenpäin ihmisille korkealla korolla. Samaan tapaan toimivat perinteiset pankit ja säästötilit. Ei pankeilla oikeasti oo säästössä niin paljon rahaa kuin ihmisten tileillä siellä on, ne on tietenkin lainattu eteenpäin tai muuten laitettu tuottamaan.

Nexon palvelussa kryptoja ei oo lukittu mitenkään (ellet itse niin päätä), eli voit koska tahansa nostaa kryptot pois sieltä jos niin tahdot tehdä. Korko maksetaan jokaiselta päivältä jonka kryptot Nexon palvelussa viettävät ja korko maksetaan myös sulle sun Nexotilille joka päivä!

*Liity Nexoon täältä!

Miten koron suuruus määräytyy?

Koron suuruus määräytyy sen mukaan mikä on korkoa tuottava asia (kryptot, stablecoinit vai fiat) ja paljonko omistat NEXO tokenia. Eli Nexolla on oma NEXO token, jota omistamalla voit kasvattaa sun korkoprosenttia ja tietenkin myös NEXO tokenista maksetaan sulle korkoa! Sen lisäksi korko kasvaa 2% jos päätät ottaa koron NEXO tokenina ja tämän päätöksen ainakin olen itse tehnyt. Koska saan enemmän korkoa ja mun NEXO tokenin omistus kasvaa jolloin mulla on mahdollisuus myös kasvattaa muuten mun korkoprosenttia!

Pienin korko on 4% joka toki nousee 2% jos päätät sen NEXO tokenina ottaa. Itse olen päässyt tuosta tasosta yhden ylemmäs ja mun korkoprosentti tällä hetkellä on vuositasolla kryptoille hurjat 6.25% yhteensä. Toki tuo alin korkoprosentti jo pelkästään on ihan huikea verrattuna perinteisiin säästötileihin, mutta toki tässä taitaa olla myös enemmän riskejä.

Siitä päästäänkin seuraavaan aiheeseen, eli luotettavuuteen.

*Palvelut joiden kautta mä ostan Bitcoinia!

Onko Nexo luotettava?

Aloitin tutkimaan Nexoa alkuvuodesta, kun itse olin miettimässä uskallanko tähän mukaan lähteä. Silloin yrityksistä jotka tässä taustalla ovat, ei ollut paljon tietoa löydettävissä ja Nexon nettisivuilla tiedot toiminnasta tuntuivat hieman hämäriltä. Lähdin kuitenkin rohkeasti mukaan sillä ajatuksella, koska löysin kuitenkin paljon positiivista keskustelua netistä tästä sivustosta, mutta päätin kuitenkin olla laittamatta sinne kaikkia kryptojani. Laitoin silloin myös viestiä aiheesta Nexon suuntaan ja sainkin vastauksen jossa näytettiin Australiassa ja Sveitsissä olevat luvat, mutta muita ei vielä löytynyt. Mutta nyt vuoden ollessa yli puolen välin, on homma muuttunut jo todella paljon!

Nyt kun menee katsomaan Nexon sivuilta yritysten erilaisia lisenssejä jne. löytyy jo todella paljon enemmän tietoja ja infoja. Tämä ei sinänsä yllättänyt, koska tänä vuonna Nexo on myös ollut todella paljon esillä kaikennäköisissä tapahtumissa ja ohjelmissa sponsorin muodossa tms. Aina kun näin Nexon logon jossain aloin pohtimaan, että nuo on varmasti tutkinut firman taustoja kun ovat sen sponsoriksi ottaneet.

Kryptomaailma on niin uusi ja regulointia on niin vähän, että yrityksillä voi olla alkuvaiheessa aika epäilyttävänkin näköistä toimintaa. Se voi ajan kanssa muuttua selkeämmäksi ja turvallisemman tuntuiseksi käyttäjälle, tai sitten voi olla muuttumatta. Se on näissä asioissa tällä hetkellä vielä hieman jännittävää, täytyy itse tutkia todella paljon eikä voi vain luottaa siihen, että jokin muu taho on nämä yritykset ja toimijat hyviksi todennut. Nexollakin yrityspuoli ja lisenssit on alunperin vaikuttanut hieman epäilyttävältä, mutta alusta asti palvelu on kuitenkin ollut todella hyvä ja kaikki on toiminut. Nexon sometiimi ja sen Nexon perustaja ovat myös todella aktiivisia, joka on myös mulle korostanut koko ajan sitä, että taustalla on oikeita ihmisiä jotka haluavat luoda hyvän palvelun asiakkailleen.

Mutta muista aina tutkia asiaa lisää, jos palvelu jota oot käyttämässä jännittää! Ja pistä aina kaksivaiheinen tunnistautuminen käyttöön, sekä salasanat visusti tallessa!

*Rekisteröidy Nexoon täältä ja saa 10$ ilmaista Bitcoinia!

SINUA SAATTAA MYÖS KIINNOSTAA:

SEURAA MUA MYÖS MUISSA KANAVISSA!

Mihin Sitä Säästäis? YouTube

Instagram @mihinsitasaastais

TikTok @mihinsitasaastais

1 comment

Vastaa