Monosurveys kokemuksia

Monosurveys kokemuksia

Tässä päivitetyssä Monosurveys kokemuksia-artikkelissa käymme läpi Monosurveys-palvelua ja miten palvelussa voi vastata kyselyihin ja tienata rahaa!

Usein palveluntarjoajien suurin rajoitus on kyselyiden tarjolla oleva määrä, joten suosittelemme tutustumaan useampaan palveluntarjoajaan ja luomaan tilin jokaiselle palveluntarjoajalle erikseen – Näin saat täyden hyödyn irti ja pääset vastaamaan useampaa kyselyyn.

Lue lisää muista palveluntarjoajista ja rekisteröidy useampaan palveluun samaan aikaan!

Rekisteröidy Monosurveys-palveluun tästä!

Mikä on Monosurveys?

monosurveys kokemuksia - Monosurveys logo jpg

Monosurveys on kyselypalveluntarjoaja, joka tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden vastata kyselyihin ja tienata rahaa antamalla mielipiteitä erilaisista aiheista.

Kyselytutkimukset ovat yritysten markkinatutkimuksen osa-alue, jolla yritykset saavat arvokasta tietoa esimerkiksi tuotteidensa ja palveluidensa koetusta laadusta.

Monosurveys sovellus

Monosurveys-palvelulla on myös puhelinsovellus, jolla voit vastata kyselyihin puhelimellasi missä tahansa – Voit esimerkiksi vastata kyselyyn bussimatkan aikana, ja tienata samalla pienen palkkion vastauksistasi.

Mitä kyselyitä Monosurveys tarjoaa?

Monosurveys tarjoaa muiden kyselypalveluntarjoajien tavoin laajan valikoiman erilaisia kyselyitä, jotka ovat kohdennettuja juuri sinun kohderyhmääsi sopiviksi. Vastaat siis käytännössä kyselyihin juuri sellaisista aiheista tai tuotteista, joita saatat itse olla harkitsemassa tai joita saatat itse jo käyttää!

Kuinka paljon Monosurveys-palvelusta voi tienata?

Kyselyistä maksettava palkkio vaihtelee kyselyn pituuden perusteella. Karkeana arvioina voidaan kuitenkin kokemuksemme mukaan pitää n. 10min = 1€ ansiotasoa.

Kyselyihin vastaamisesta ei siis ihan täyspäiväistä työtä voi tehdä, mutta kyselyihin vastaamalla voi ansaita kuitenkin mukavasti sivutuloja ja kyselyihin voi vastailla luppoajallaan, sillä vastaaminen ei vaadi mitään sen erikoisempaa ajatustyötä – Vastaat vain kysymyksiin rehellisesti oman mielipiteesi perusteella.

Ansainta on myös hyvin riippuvaista siitä, kuinka moneen kyselyyn pääset vastaamaan. Palveluista loppuu usein kyselyt kesken, jos vastaat niihin aktiivisesti – Tästä syytä sinun kannattaa rekisteröityä kaikkiin palveluihin, jotta saat mahdollisimman monta mahdollisuutta päästä vastaamaan.

Koska kyselyt perustuvat kohderyhmään, voi palvelu usein myös hylätä kyselysi heti ensimmäisten kysymysten jälkeen. Tästä ei kannata kuitenkaan lannistua, sillä se tarkoittaa ainoastaan sitä, että et välttämättä sovi tavoiteltavaan kohderyhmään.

Jälleen yksi syy, miks sinulla kannattaa olla useammassa palvelussa tili, sillä jos et sovi yhden palvelun kohderyhmään juuri tietynlaisessa kyselyssä, voi toisella palvelulla olla vastaava kysely auki juuri sinun kohderyhmässäsi.

Lue lisää myös muista palveluista ja rekisteröidy samalla kertaa kaikkiin palveluihin!

Monosurveys kokemuksia – Rahaa vai lahjakortteja?

Monosurveys maksaa kyselytulot PayPal-siirtona, GoGift-lahjakorttina tai R-kioskin lahjakortteina.

Monosurveys-palvelusta voi siis nostaa palkkiot rahana suoraan PayPal-tilille – Lahjakortit eivät siis ole ainut vaihtoehto palkkioiden lunastamiseen.

monosurveys kokemuksia - Monosurveys palkintojen lunastusvaihtoehdot

Miten hankkia lisätuloja? Vinkkejä lisätulojen hankkimiseen:


Usein kysyttyä – Kuluttajapaneeli kokemuksia

Monosurveys verotus – Maksetaanko palkkioista veroja?

Ansiot ovat veronalaista tuloa, jos tienaat vuoden aikana kyselyistä yli 100 euroa.

Paljonko Monosurveys-palvelusta voi tienata?

Ansiot vaihtelevat kyselyn pituuden perusteella, ollen n. 0,5-5€/kysely.

Voiko minulla olla tili useampaan kyselytutkimuspalveluun?

Kyllä, ja se on jopa suositeltavaa jotta pääset vastaamaan mahdollisimman moneen kyselyyn.

Onko Monosurveys huijaus?

Kuluttajapaneeli ei ole huijaus. Palvelu maksaa käyttäjälle kyselyihin vastaamisesta.

Onko Monosurveys luotettava?

Kuluttajapaneeli on luotettava kyselytutkimuksia tuottava yritys.

Vastaa