Säästä ilmaisilla kokeilujaksoilla ja alennuksilla!

Säästä ilmaisilla kokeilujaksoilla ja alennuksilla!

Sisältää mainoslinkkejä, linkit merkattu *-merkillä.

Nykyään löytyy suoratoistopalveluja ja äänikirjapalveluja niin paljon, ettei aina tiedä monessako palvelussa edes on käyttäjänä. Mutta paras tapa hyötyä näistä kaikista palveluista on se, että hyödyntää kaikkien palvelujen ilmaiset kokeilujaksot! Itse olen ollut varmaan jokaisessa suomessa käytössä olevassa kirjapalvelussa käyttäjänä ja muutamasta jopa maksanut (ehkä vahingossa kun unohdin perua tilauksen) Kun aloitatte ilmaisen kokeilujakson, muistakaa laittaa muistutus päivää ennen kuin maksu lähtee tililtä, jotta muistatte perua palvelun!

Normaalisti näiden palvelujen ilmaiset kokeilujaksot on yleensä vain kaksi viikkoa, mutta välillä palvelut pistävät tarjouksia, jolla kokeilujakso on jopa kuukauden mittainen! Sen lisäksi kun jaksaa katsella sähköpostissa näiden palvelujen markkinointia, niin voi monesti saada viestin ”tulisitko takaisin, saat kuukauden 1€ hintaan!”. Kyllä tuollaisiin tarjouksiin kelpaa tarttua!

Tän kaiken lisäksi, on tietenkin mahtavaa saada alennuksia sellaisista palveluista, joita muutenkin olisi käyttämässä. Joten pistetään tälle sivulle kans alennuskoodeja eri sivuille, josko sieltä löytyis joku joka niistä hyötyisi!

Kirjapalvelujen ilmaiset kokeilujaksot!

Oon kerännyt tähän alle eri palveluiden ilmaisia kokeilujaksoja, jotka on kaikki vain UUSILLE käyttäjille! (Huomaa kuitenkin, että palvelu tunnistaa uuden käyttäjän maksukortista, joten sama ihminen voi eri maksukorteilla käyttää tarjoukset useasti!)

Nextory* – Uusille käyttäjille 30pv ilmaiseksi!

Bookbeat* – Uusille käyttäjille 30 pv ilmaiseksi!

Storytel* – Uusille käyttäjille 30pv ilmaiseksi!

Alennuskoodeja!

Kotimaan Energia* – Tilaamalla uuden sähkösopimuksen, saat 50€ lahjakortin Giganttiin kaupan päälle! (Ja rajoitetun ajan myös 120h ilmaista sähköä!)

MSS-Alennuskoodi!

Onhan mulla tietenkin myös oma MSS-alennuskoodi, jolla te mun seuraajat saatte etuja! Sen edut voitte käydä kurkkaamassa täältä! (mm. 5€ ilmaista rahaa rekisteröitymisen yhteydessä ja alennuksia kirjoista!)

Saatat pitää myös näistä:

Kurkkaa mun sisältöä myös Youtubesta!

Vastaa