Zmarta sähkövertailu kokemuksia!

Zmarta sähkövertailu kokemuksia!

Zmartan avulla sähkösopimuksen kilpailutus on erittäin helppoa!

Erilaisten sopimusten kilpailuttaminen ja hintojen tutkiminen on todella tylsää puuhaa, mutta myös todella tärkeää. Siitä aiheesta olen tässä blogissa ja YouTuben puolella puhunut jo aiemmin! Onneksi löytyy tällaisia helppoja ja ilmaisia sovelluksia, joiden kautta kilpailutus onnistuu nopeasti!

Zmarta on tunnettu palvelu erilaisista lainapalveluista*, mutta pari vuotta sitten Zmarta teki peliliikkeen ja siirtyi myös helpottamaan sähkön kilpailutusta ja sopimusten tekemistä! Zmartan palvelu ei perusperiaatteeltaan poikkea mitenkään, esimerkiksi Sähkömittari.fi* palvelusta, mutta on se hienoa että rahan säästämistä helpotetaan useamman nettisivun voimalla!

Teksti sisältää mainoslinkkejä, linkit merkattu *-merkillä.

Vertaile sähkösopimuksesi Zmartan avulla täältä!*

zmarta

Hakemuksen täyttäminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Ensin kerro postinumerosi, niin Zmarta tietää etsiä oikealta alueelta eri sähköyhtiöiden tarjouksia. Katsotaan nyt esimerkkinä Turun keskustan aluetta!

Tietojen täyttäminen!

Toisessa kohdassa pääset täyttämään tietoja omasta asuinmuodostasi ja arvioidusta kulutuksesta. Tässä kohtaa voi valita, että ilmoittaa itse kulutuksen (jos löytyy esim. vanhan sähkösopimuksen tiedoista) tai voit antaa Zmartan tehdä arvion.

Pidän tässä siitä, että Zmarta antaa vaihtoehdon tehdä omien kulutustietojen mukaan, jos sellaiset on käsillä. Monilla niitä ei kuitenkaan ole, joten arviot tulevat tarpeeseen!

Valitse sopimus!

Valitse sinulle sopiva sopimus. Päätä haluatko uusiutuvaa sähköä ja millaisen hintapolitiikan sopimukseen tahdot. Itse valitsin tässä kiinteän hinnan ja Zmarta löysi sen perusteella mulle 13 erilaista sopimusta!

Allekirjoita sopimus!

Sitten on enää jäljellä sen sopimuksen allekirjoittaminen ja sopimuksen aloituspäivämäärän päättäminen! Voit esimerkiksi tehdä sopimuksen joka tulee voimaan heti, tai vaikka ensi kuussa jos aiempi sopimus on menossa vanhaksi! Tai jos muutto on lähiaikoina tulossa, voit tehdä sopimuksen sitä varten valmiiksi!

Lopuksi vain tunnistaudut verkkopankkitunnuksilla tai henkilötunnuksella ja sitten odotat vain ensimmäisen sähkölaskun saapumista!

Ei paljon helpommaksi tätä vois tehdä…

Kilpailuta sähkösopimuksesi täällä!*

Vastaa