Bitcoin nousi yli 20 000 dollarin! Vieläkö nousu jatkuu?

Bitcoin nousi yli 20 000 dollarin! Vieläkö nousu jatkuu?
bitcoin

Tein noin pari viikkoa sitten YouTube-kanavalleni videon Bitcoinista ja miksi olen itse päättänyt kyseiseen kolikkoon sijoittaa. Tuo video sai paljon positiivista palautetta ja kiinnostusta laajemmaltakin yleisöltä! Olen itse todella vasta-alkaja kryptovaluuttojen maailmassa, mutta on kiinnostavaa jakaa erilaisia asioita niihin liittyen jotka luovat uskoa esimerkiksi Bitcoinin tulevaisuuteen.

Nyt kun bitcoin hurahti tuon pitkäänodotetun 20 000 dollarin rajan yli, ajattelin tehdä aiheesta uuden videon! Kirjoittelen myös hieman tänne blogin puolelle aiheesta, mutta käykää kurkkaamassa myös tuo uusi video aiheesta!

Aloita sijoittaminen Kryptovaluuttoihin Coinmotionin avulla!*

Bitcoinin hinta nousi vihdoin yli 20 tuhannen dollarin!

Bitcoinin arvo on tänä vuonna ollut pienimillään 4800 dollaria ja kirjoitushetkellä yhden kolikon arvo on 23523 dollaria. HUH.

Eli siis jos olisin sijoittanut 100 euroa bitcoiniin maaliskuussa, tällä hetkellä se olisi arvoltaan 490 euroa. Mutta koska laitoin tuon 100 euroa bitcoiniin vasta nyt joulukuussa, on sen arvo kasvanut ”vain” parikymmentä prosenttia.

Miksi tuosta 20 tuhannen dollarin rajasta kohkataan?

Jos seuraat kryptovaluuttoihin liittyvää sisältöä yhtään, olet varmasti nähnyt lähipäivinä otsikoita joissa iloitaan että ”VIHDOIN MENIMME SEN RAJAN YLI”. Mutta miksi juuri tuo raja on se mistä iloitaan?

No tietenkin, koska vuonna 2017 kun viimeksi näimme huippulukemia, oli korkein luku hieman alle 20 000 dollarin. Sen jälkeen kurssi lähti erittäin jyrkkään laskuun ja ennen tämän vuoden syksyä, ei Bitcoinin arvo ollut missään kohtaa yli 12 000 dollaria. Tuota 20 000 dollarin rajan ylittämistä ollaan siis siitä asti odotettu, kuin kuuta nousevaa.

Miksi tällä kertaa nousu on erilainen?

Tuolloin 2016-2017 kun viimeksi oltiin huippulukemissa, kurssia nosti enemmän piensijoittajat kun taas tänä vuonna Bitcoineja on lähtenyt ostamaan yhä isommat firmat sekä miljardöörit. Tänä vuonna ei olla vielä nähty samanlaista piikkiä kiinnostuksessa Bitcoinia kohtaan, joka huomataan esimerkiksi Google Trendsiä tarkastellessa.

Google Trends Bitcoin

Tästä graafista huomaa tuon vuoden 2017 loppuvuoden piikin kiinnostuksesta Bitcoinia kohtaan. Tänä vuonna ei olla siis lähelläkään samanlaista kiinnostusta Bitcoinin tutkimisessa, kuin tuolloin vuonna 2017. Tästä voi tehdä sellaisen päätelmän, joka myös Bitcoin uutisia seuraavalle on tuttu, että tällä kertaa kurssia nostaa isot firmat ja niin sanottu iso raha.

Varmasti tulevina kuukausina tuo Google Trends käppyrä tulee nousemaan ylemmäs, jos Bitcoinin arvo tosiaan ensi vuonna tekee sellaista kasvua kuin on tähän mennessä ennustettu.

  • Mm. Guggenheimin Scott Minerd kertoi että heidän arvioidensa mukaan Bitcoinin arvo pitäisi olla 400 000 dollaria.
  • Citibankin analyytikko arvioi, että Bitcoinin arvo voisi nousta yli 300 000 dollariin vuoden 2021 loppuun mennessä.

Lisää pohdintaa aiheesta löydät YouTuben puolelta!

SINUA SAATTAA MYÖS KIINNOSTAA:

SEURAA BLOGIA MYÖS SOSIAALISESSA MEDIASSA!

Mihin Sitä Säästäis? Facebook

Mihin Sitä Säästäis? Instagram

JA LAITA PODCAST KUUNTELUUN OMASSA LEMPIPALVELUSSASI!

Mihin Sitä Säästäis?-podcast (Spotify jne.)

Mihin Sitä Säästäis?-podcast (YouTube)

Vastaa