Norstatpanel kokemuksia – tienaa lahjakortteja vastaamalla kyselyihin!

Norstatpanel kokemuksia – tienaa lahjakortteja vastaamalla kyselyihin!

Teksti sisältää mainoslinkkejä, linkit merkattu *-merkillä.

Kirjoitin lokakuussa kyselyillä tienaamisesta yleisellä tasolla ja nyt ajattelin nostaa yhden niistä palveluista uudelleen esiin! Norstatpanel on yksi lemppari kyselyiden vastaamisesta maksavia sivustoja. Olen tuon aiemman postauksen jälkeen ehtinyt tienaamaan tällä palvelulla jo yhden Finnkinon leffalipun verran!

Rekisteröidy Norstatpaneliin ilmaiseksi!*

Norstatpanel

Mitä Norstatpanel maksaa kyselyihin vastaamisesta?

Norstatpanel maksaa kyselyihin vastaamisesta niin kutsuttuja Norstat-kolikoita, joilla käyttäjä voi ostaa lahjakortteja tai esimerkiksi Finnkinon leffalippuja! Itse olen kerännyt niitä 95 kuukauden aikana. Tämän määrän kolikoita saa vaihdettua Norstatpanel sovelluksessa leffalipuksi!

Norstatpanel maksaa noin sen määrän kolikoita, kuinka monta minuuttia he uskovat kyselyn vastaamiseen menevän. Eli 95 kolikkoa, on siis noin 95 minuuttia. Toki tähän vaikuttaa se kuinka tarkkaan kyselyihin vastaat ja kuinka nopea olet vastaamisessa. Norstatpanel onkin yksi ainoista palveluista jotka maksavat samanlaisen periaatteen mukaan kaikkien kyselyiden palkinnot. Muissa palveluissa joihin olen rekisteröitynyt maksujen suuruus vaihtelee, vaikka kyselyn pituus olisi sama.

Osallistut 1500 euron matkalahjakortin arvontaan neljä kertaa vuodessa!

Tämän lisäksi saat kyselyihin vastaamisesta tähtiä ja arpalippuja. Tähtien avulla pääset nousemaan eri etutasoille, joiden avulla saat parempia korvauksia kyselyistä. Arpalippujen avulla osallistut säännöllisesti pidettäviin arvointoihin, joissa pääset osallistumaan 1500 euron matkalahjakortin arvontaan. Lahjakortti arvotaan neljä kertaa vuodessa, seuraava arvonta on joulukuun alussa, joten vielä ehtii mukaan!

Rekisteröidy Mobify-sovellukseen koodilla MSS ja saat 5€ tilillesi!

Norstatpanel sovellus

Norstatpanel

Norstatpanelin sovellus on kaikista kyselysovelluksista modernein ja hienoin. Sen ulkoasu on todella siisti ja kyselyihin vastaaminen on todella helppoa. Etusivulla näkyy kaikki tarpeellinen tieto, kuten Norstat-kolikoiden, tähtien ja arpalippujen määrä sekä avoimet kyselyt. Siitä pääsee suoraan vastaamaan uusiin kyselyihin, sekä lunastamaan lahjakortteja.

Sama selkeys ja siisteys jatkuu myös kyselyihin vastaamisen puolella. Kyselyihin vastaaminen onnistuu helposti puhelimella, kyselystä riippumatta. Siksi olenkin ollut erittäin tyytyväinen tämän sovelluksen käyttämiseen. Tasainen laatu jatkuu koko käyttökokemuksen ajan.

Kyselyillä tienaaminen

Vaikka kyselyillä tienaamisella ei pääsekkään kovin hyville tuntipalkoille, on se ajankuluna todella mukavaa puuhaa. Jos on esimerkiksi turhaa odotteluaikaa julkisessa liikenteessä tai tylsää töissä kahvitauolla. Itse olen näillä tänä vuonna tienannut jo melkein 80 euroa! Jos sua kiinnostaa rekisteröityä useampaan kyselypalveluun (joka kannattaa ehdottomasti), käy lukemassa mun aiempi postaus kaikista palveluista joita itse käytän!

Omat lemppari kyselypalvelut!

Norstatpanel*

Kuluttajapaneeli.fi*

Nielsen Homescan* (tienaa skannaamalla kauppaostoksiasi)

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Käy kuuntelemassa uusin Mihin Sitä Säästäis-Podcast!

Vastaa