Hiukset lähti ja työt loppui…

Hiukset lähti ja työt loppui…

Mun vuosi 2021 alkoi erittäin kiinnostavilla videoilla. YouTubeen tipahti nimittäin ensimmäinen tammikuuta video, jossa lähti hiukset kokonaan sekä toinen päivä video jolla kerroin että otin loparit töistä. Olenko tullut ihan hulluksi? En, vaan päätin viettää tämän vuoden keskittyen juuri siihen mitä rakastan!

Rekisteröidy ilmaiseksi Mobifyyn ja saa 5€ tilillesi!

Täysipäiväinen sisällöntuottaja

Olen eilisestä asti ollut täysipäiväinen sisällöntuottaja. Tuntuu hassulta sanoa noin, koska ei mulla näistä pahemmin mitään tuloja vielä oo, mutta hurjan hypyn tyhjän päälle päätin kuitenkin tehdä. Oon miettinyt tätä siirtoa siitä asti, kun julkaisin ensimmäisen blogipostauksen. Kun tein ensimmäisen YouTube-videon, olin jo aika varma että pian sen päätöksen teen.

Nyt se ois sitten päätös tehty ja ens kuun tulot on epävarmat. Oon tietenkin miettinyt tän päätöksen kohdalla myös paljon miten tämä taloudellinen puoli hoidetaan, jonka takia joulukuussa vähensin sijoituksiin laittamaani rahaa ja kerrytin puskuria alkuvuotta varten. Töistä tulee vielä kahden viikon palkka, sekä ensi kesän lomarahat. Niillä pitäis sit hetki pärjäillä, kun tähdätään YouTubella tuota 1000 tilaajan rajaa, jonka jälkeen Youtubemassin tuloa ei voi estää…

Tietenkin jos tuloja tältä saralta ei ala tulla vielä ensimmäisten kuukausien aikana, etsin sitten jotain osa-aikaisia töitä. Tarvitsin nyt vain tauon tuosta päivätyöstäni, jossa olin jo kerännyt itselleni vastuuta ja töitä oli vähän liikaakin. Voisin myös koittaa tehdä noista keikkahommista jotain videosarjaa YouTuben puolelle jos saisin vaikka yhteistyönä sitä tehtyä!

Tienaa rahaa vastaamalla kyselyihin vapaa-ajallasi!

Mutta miksi?

Multa on muutama läheinen ihminen hieman kysellyt ihmeissään, että miksi sä nyt tollasen päätöksen menit tekemään. Kun mullahan oli vakaa työpaikka, hyvällä palkalla ja tulevaisuuden näkymät oli että ainakin töitä riittää. Tähän oon vastannut vaan, että nyt oli sellanen olo että en halua kuluttaa aikaani kantaen sohvia.

Nyt on sen aika, että mä teen sellasta juttua mikä tuo mulle iloa ja opettaa muille tärkeitä asioita rahasta, sijoittamisesta ja oman talouden hallinnasta!

Mulla on vakaa näkemys siitä, että tää juttu mitä mä nyt teen ja sisältö jota tuotan, on tarpeellista ja ihmiset pitää siitä! Tätä ajatusta on paljon edesauttanut se, että saan videoihini ja Instagramissa paljon kommentteja ja kiitoksia sisällön tekemisestä! Sen lisäksi olen saanut paljon kysymyksiä eri asioista jotka liittyvät tuottamaani sisältöön.

Esimerkiksi eräs nelikymppinen seuraajani kyseli minulta neuvoja omaan rahalliseen tilanteeseensa josta olin todella otettu, koska omassa päässä ajattelen yhä olevani vain nuori miehen alku joka ei tiedä mistään mitään. Mutta tiedänhän mä! Tässäkin tapauksessa sain annettua mielestäni erittäin hyviä neuvoja, joista seuraaja kiitteli ja kertoi hänellä olleen monia samanlaisia ajatuksia, mutta etsi niille vahvistusta.

Vuosi 2021 blogissa

Viimeisten kuukausien aikana, en ole keskittynyt kauhean suurella innolla blogin kirjoittamiseen, koska tuo videoiden tekeminen on osoittautunut enemmän minulle sopivaksi hommaksi. Se ei tarkoita ettenkö aikoisi pitää tätä blogia yllä myös tulevana vuotena. Tarkoituksenani on julkaista tänne säännöllisesti ainakin pari postausta kuussa. Varmasti tulee paljon esimerkiksi ”kokemuksia” postauksia erilaisista sivuista ja sovelluksista koska niitä ihmiset etsivät ja ne eivät tuonne YouTuben puolelle niin hyvin sovi. Mutta kyllä tänne myös tulee erilaista pohdintaa vanhoista tutuista aiheista.

Myös tällaisia koonti postauksia on jatkossa tarkoitus kirjoitella, jossa puhun samoista aiheista kuin videoilla ja tuon sitä samaa sisältöä myös tänne blogin puolelle. Tämä siksi, koska tiedän että sieltä löytyy ihmisiä jotka nauttivat blogien lukemisesta, eivätkä liiemmin piittaa videosisällöstä. Haluan siis pitää itseni molemmissa kanavissa aktiivisena, mutta YouTube on tämän vuoden prioriteetti!

Podcast vuonna 2021

Näiden asioiden lisäksi, on tarkoitus myös vuonna 2021 panostaa lisää myös podcastiin. Podcast julkaistaan tänäkin vuonna aina maanantaisin, mutta tänä vuonna podcastiin tulee myös vieraita! Ensimmäisten vieraiden kanssa on jo asiasta keskusteltu ja nyt täytyy vain sopia tarkat päivämäärät. Haluankin viedä podcastia tänä vuonna enemmän siihen suuntaan, että voin tutustua yhdessä teidän kanssa kiinnostaviin sisällöntuottajiin ja samalla keskustellla taloudesta, rahasta ja sijoittamisesta.

Jos sulla on ehdotuksia ketä vois vieraaksi tulla, niin pistä viestiä tulemaan vaikka Instagramissa!

Pistä podcast seurantaan täältä!

SINUA SAATTAA MYÖS KIINNOSTAA:

SEURAA BLOGIA MYÖS SOSIAALISESSA MEDIASSA!

Mihin Sitä Säästäis? Facebook

Mihin Sitä Säästäis? Instagram

JA LAITA PODCAST KUUNTELUUN OMASSA LEMPIPALVELUSSASI!

Mihin Sitä Säästäis?-podcast (Spotify jne.)

Mihin Sitä Säästäis?-podcast (YouTube)

Vastaa