Tienaa rahaa vastaamalla kyselyihin netissä!

Tienaa rahaa vastaamalla kyselyihin netissä!

Teksti sisältää affiliatelinkkejä, jotka merkattu *-merkillä.

Kyselyillä tienaaminen on helppoa, mutta hidasta. Olen ollut rekisteröityneenä muutamaan kyselyistä maksavaan palveluun jo pari vuotta, mutta vasta viimeisen puolen vuoden aikana olen alkanut enemmän vastailemaan kyselyihin! Saldoa tuossa ajassa on tullut jo lähemmäs sata euroa ja tuo on siis useammassa palvelussa. Tässä alla on lueteltuna lyhyesti missä kaikissa palveluissa olen rekisteröityneenä ja alempaa niistä löytyy lisää tietoa!

Kyselysivustot joihin olen rekisteröitynyt:

Monosurveys* (<–UUSI!)

M3panel.fi*

Kuluttajapaneeli.fi*

Mielipidemaailma.fi*

Norstatpanel*

Nielsen paneeli*

Yougov.fi*

Pystyykö kyselyillä oikeasti tekemään rahaa?

Vastaus on kyllä, mutta ei tässä rikastumaan kyllä pääse. Itse vastailen kyselyihin vähän milloin missäkin. Töissä on tullut tauoilla vastailtua pariin kyselyyn, mutta pari kertaa on myös kysely katkennut kesken kun en voinutkaan heti vastata loppuun asti. (Jos lukitsee kännykän, voi kysely kadota) Nykyään yritän siis vastata vain sellaiseen aikaan kyselyihin jolloin tiedän ettei kyselyä tarvitse keskeyttää.

Kyselyistä maksetaan noin 1€/10min, mutta tuo vastaamistahti on vain kyselysivustojen arvio ja vastaaminen kyllä nopeutuu ajan kanssa! Mutta älä vastaa silti huolimattomasti, siitä voi tulla jälkikäteen sanomista kyselysivuston puolelta. Kannattaa rekisteröityä useampaan sivuun, niin hyötyä on enemmän, koska kyselyjä ei aina löydy tarpeeksi vain yhdestä palvelusta.

Liity useampaan kyselypalveluun!

Monissa näissäkin palveluissa alkuun kyselyitä tulee todella vähän, joka voi helposti lannistaa vastailuinnon. Joten kannattaa käyttää alkuun aikaa siihen, että vastailee sivustojen profiilikysymyksiin mahdollisimman kattavasti. Mitä enemmän tietoja annat omista tottumuksista ja tavoista, sitä enemmän kyselyitä tulet saamaan.

Sen lisäksi siihen on ihan syynsä miksi itsekin olen rekisteröitynyt neljään palveluun kerrallaan. Kyselyitä tulee enemmän jos on useamman palvelun jäsen. Pelkästään yhteen palveluun kuulumalla mahdollinen tienaaminen jää olemattomaksi. Joten kannattaa liittyä useampaan palveluun ja käyttää alkuun aikaa profiilitietojen päivittämiseen kaikissa!

Oma tavoitteeni vuoden loppuun mennessä on saada kyselyillä tienattu summa ylittämään 100 euroa! Katsotaan kuinka lähelle tavoitetta päästään.

Monosurveys!* (<–UUSI!)

Tämä on mulle uusi tuttavuus, mutta jo muutamaan kyselyyn oon ehtinyt vastata! Nettisivuilla sanottiin, että applikaatio tälle löytyisi jo Androidille ja Applelle, mutta ainakaan androidin play kaupasta sitä ei vielä löytynyt. Mutta kännykällä vastaaminen selaimen kautta on onnistunut mulla kyllä hyvin. Tässä palvelussa kivaa oli se, että myös alun tutustumiskyselyistä maksetaan rahaa.

Tässä palvelussa palkkio maksetaan sun tilille euroina ja ulos sen saa joko PayPalin kautta tai lahjakortteina kun olet tienannut vähintään 10€. Ekoista kyselyistä olen saanut 0.35-0.50€ ja aikaa on mennyt se 4-6min per kysely!

Liity Monosurveysiin täältä!*

M3panel.fi*

Tämä kyselypaneeli on uusi suosikkini! Liityin M3paneliin vasta pari viikkoa sitten ja kyselyitä tulee melkein joka päivä vastattavaksi muutama. En ole ehtinyt kaikkiin vastaamaan, mutta mielestäni parin viikon aikana aika hyvin on jo saldoa tullut. Itse käytän vastaamiseen lähinnä Android applikaatiota, joka toimii kyselyihin vastatessa todella hyvin. Ainut miinus on se, että pari kyselyä keskeytynyt kun oon lukinnut puhelimen hetkeksi kesken vastaamisen.

Tässä palvelussa tienataan pisteitä joilla voi sitten ostaa ”Paneelimyymälästä” palkintoja, eli esimerkiksi lahjakortteja. 10€ Superlahjakortti maksaa 1700 pistettä. Kyselyistä olen saanut 50-200 pistettä ja kyselyihin vastaaminen on kestänyt noin 5-15 minuuttia. Eli aika nopeasti ton minimisumman lahjakorttiin saa täyteen, vaikka ei siinä tuntipalkka kauhean suureksi kerry.

Liity M3paneeliin*

Kuluttajapaneeli.fi*

Kuluttajapaneelin kautta en ole vielä ehtinyt vastata onnistuneesti yhteenkään kyselyyn. Olen aloittanut pari kertaa pitkän kyselyn vähän huonossa paikassa ja ne on sitten jäänyt kesken. Kuluttajapaneelin kyselyitä varten kannattaa ladata Androidille OpinionAPP sovellus! Sen kautta pystyy vastaamaan myös Triaba.fi kyselyihin.

Kuluttajapaneeli kerryttää kyselyistä suoraan rahaa, jonka saa ulos esim PayPalin avulla kun rahaa on kertynyt yli 10 euroa. Ei siis piiloteta rahapalkintoja pisteiden taakse, josta itse pidän!

Liity Kuluttajapaneeli.fi jäseneksi!*

Triaba.fi

Olen ollut pisimpään Triaba.fi paneelin jäsenenä, josta johtuu myös se miksi olen tällä palvelulla eniten onnistunut tienaamaan. Kokonaissummasta viimeisen parin kuukauden aikana olen kerännyt noin 7€, joka on toki sekin aika hyvä määrä. Triaban kyselyihin vastailen myös OpinionAPP sovelluksen kautta, joka ilmoittaa aina kun uusi kysely ilmestyy! Nämä kyselyt täyttyy aika vauhdilla, joten kannattaa mennä vastaamaan heti kun ilmoitus tulee.

Liity Triaba.fi jäseneksi

Mielipidemaailma.fi*

Olen ehtinyt vastaamaan vasta yhteen mielipidemaailman kyselyyn. En ole myöskään täydentänyt profiiliani sinne kovin hyvin, joten uusia kyselyitäkään ei ole tullut kauheasti. Koitan kuitenkin saada nämä kaikki neljä aktiiviseen käyttöön, sillä siten kasvatan mahdollisia tulojani.

Mielipidemaailman palkintoina on pisteitä, mutta tällä sivulla voit muuttaa pisteet suoraan rahaksikin PayPalin avulla. 500 pistettä (eli 5€) on minimisumma. Ensimmäisestä kyselystäni sain 100 pistettä ja vastaamiseen käytin noin 7min. Eli kyllä ton minimi 500 pistettä aika nopeasti kasaan saa, kunhan täydentäisin profiiliani ensin.

Liity Mielipidemaailma.fi käyttäjäksi!*

Nielsen Paneeli*

Nielsen paneeli on hieman erilainen kuin muut listan palvelut. Nielsen paneelissa skannaat taloutesi ostokset puhelimen applikaatiolla ja näistä tiedoista Nielsen maksaa sinulle pisteitä ja pisteillä voit sitten ostaa lahjakortteja tai muita tuotteita.

Nielsen paneelin rekisteröityminen on hieman pidempi kuin muilla, mutta käyttäjän saa avattua noin viidessä minuutissa. Jos kyselyihin vastaaminen ei ole sun elämään sopiva tapa tienata vähän lisää, oisko tämmönen ostosten skannaaminen toimivampi tapa?

Itse ajattelin tätä jossain kohtaa testata, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi.

Liity Nielsen paneelin käyttäjäksi!*

YouGov.fi*

Viimeisenä listalla on YouGov.fi joka on täysin samanlainen kuin listan alkupäässä olevat palvelut. Se onkin syynä miksen itse ole tätä käyttöön ottanut, vielä ei ole aika riittänyt edes ensimmäisten aktiiviseen käyttämiseen. Tässä palvelussa vastauksista maksetaan pisteitä joilla saa ostettua lahjakortteja (Superlahjakortti 1500 pistettä = 15€)

Eli tästä yks hyvä vaihtoehto aiempien kyselytutkimussivujen lisäksi jos aikaa riittää!

Liity YouGov.fi palveluun!*

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä: