Mielipidemaailma kokemuksia

Mielipidemaailma kokemuksia

Mielipidemaailma kokemuksia – Miten mielipidemaailma toimii, ja miten paljon palvelun kyselyihin vastaamalla voi tienata? Lue alta vinkkimme Mielipidemaailma-palvelun käyttöön!

Mikä on Mielipidemaailma?

mielipidemaailma kokemuksia - mielipidemaailma logo

Mielipidemaailma on kyselypalveluntarjoaja, jossa voit auttaa yrityksiä parantamaan tuotteitaan tai palveluitaan kertomalla mielipiteesi erilaisista aiheista.

Mielipidemaailma kertoo verkkosivuillaan tarjoavansa laajan valikoiman erilaisia kyselyitä, joten pääset kyselyihin vastaamalla kertomaan mielipiteesi monenlaisista aiheista.

Mitä kyselyitä Mielipidemaailma tarjoaa?

Mielipidemaailmassa pääset vastaamaan monenlaisiin kyselyihin, ja kyselyiden aiheet voivat liittyä lähes mihin tahansa alaan.

Yleisesti ottaen kyselypalveluntarjoajat kuten Mielipidemaailma pyytävät sinua kuitenkin täyttämään profiiliisi tietoja, jotta palvelu voi tarjota kohdennettuja kyselyitä juuri sinun kohderyhmääsi sopivista aiheista.

Tästä syystä suosittelemmekin luomaan tilin useaan eri palveluun, jos haluat vastata kyselyihin ja ansaita mahdollisimman paljon.

Lue lisää muista kyselypalveluntarjoajista ja luo tili vaikka kaikkiin palveluihin!

Rekisteröidy Mielipidemaailmaan!

Kuinka paljon Mielipidemaailmasta voi tienata?

Kyselyistä maksettava palkkio vaihtelee kyselyn pituuden perusteella. Karkeana arvioina voidaan kuitenkin kokemuksemme mukaan pitää n. 10min = 1€ ansiotasoa.

Kyselyihin vastaamisesta ei siis ihan täyspäiväistä työtä voi tehdä, mutta kyselyihin vastaamalla voi ansaita kuitenkin mukavasti sivutuloja ja kyselyihin voi vastailla luppoajallaan, sillä vastaaminen ei vaadi mitään sen erikoisempaa ajatustyötä – Vastaat vain kysymyksiin rehellisesti oman mielipiteesi perusteella.

Ansainta on myös hyvin riippuvaista siitä, kuinka moneen kyselyyn pääset vastaamaan. Palveluista loppuu usein kyselyt kesken, jos vastaat niihin aktiivisesti – Tästä syytä sinun kannattaa rekisteröityä kaikkiin palveluihin, jotta saat mahdollisimman monta mahdollisuutta päästä vastaamaan.

Koska kyselyt perustuvat kohderyhmään, voi palvelu usein myös hylätä kyselysi heti ensimmäisten kysymysten jälkeen. Tästä ei kannata kuitenkaan lannistua, sillä se tarkoittaa ainoastaan sitä, että et välttämättä sovi tavoiteltavaan kohderyhmään.

Jälleen yksi syy, miks sinulla kannattaa olla useammassa palvelussa tili, sillä jos et sovi yhden palvelun kohderyhmään juuri tietynlaisessa kyselyssä, voi toisella palvelulla olla vastaava kysely auki juuri sinun kohderyhmässäsi.

Lue lisää myös muista palveluista ja rekisteröidy samalla kertaa kaikkiin palveluihin!

Mielipidemaailma kokemuksia – Rahaa vai lahjakortteja?

Mielipidemaailman kyselyihin vastaamalla käyttäjälle annetaan palkinnoksi pisteitä, joita voit käyttää mm. Zalandon, Cdon.com:n tai Stadiumin lahjakortteihin. Mielipidemaailma tarjoaa lisäksi mahdollisuuden tilata pisteillä virtuaalisia Mastercard-kortteja. Kortilla voit sitten tilata haluamasi tuotteita tai maksaa verkossa normaalin kortin tavoin.

Lisäksi palvelun pisteet voi lunastaa PayPal-tilille.

mielipidemaailma kokemuksia - mitä palkintoja on tarjolla?

Usein kysyttyä – Mielipidemaailma kokemuksia

Mielipidemaailma verotus – Maksetaanko palkkioista veroja?

Ansiot ovat veronalaista tuloa, jos tienaat vuoden aikana kyselyistä yli 100 euroa.

Paljonko Mielipidemaailma-palvelusta voi tienata?

Ansiot vaihtelevat kyselyn pituuden perusteella, ollen n. 0,5-5€/kysely.

Voiko minulla olla tili useampaan kyselytutkimuspalveluun?

Kyllä, ja se on jopa suositeltavaa jotta pääset vastaamaan mahdollisimman moneen kyselyyn.

Onko Mielipidemaailma huijaus?

Kuluttajapaneeli ei ole huijaus. Palvelu maksaa käyttäjälle kyselyihin vastaamisesta.

Onko Mielipidemaailma luotettava?

Kuluttajapaneeli on luotettava kyselytutkimuksia tuottava yritys.

Vastaa