Monosurveys kokemuksia – tienaa rahaa vastaamalla kyselyihin kotona!

Monosurveys kokemuksia – tienaa rahaa vastaamalla kyselyihin kotona!

Rekisteröidy Monosurveysiin täältä!*

Oon kirjoittanut tässä blogissa monista kyselysivustoista, joiden kautta pystyy tienaamaan rahaa tai lahjakortteja vastaamalla kyselyihin. Näissä kaikissa perusperiaate on sama ja korvaukset suhteellisen samoja. Mutta parhaiten näistä olen hyötynyt, kun oon rekisteröitynyt useampaan palveluun kerrallaan! Tässä postauksessa puhun Monosurveys palvelusta, mutta kurkkaa täältä kaikki muut kyselypalvelut joihin oon rekisteröitynyt!

Teksti sisältää mainoslinkkejä, linkit merkattu *-merkillä.

Monosurveys rekisteröinti ja aloittaminen!

Monosurveysiin rekisteröinti kävi nopeasti. Palvelu tarvii tässä kohtaa vain perustiedot (Nimi ja sähköposti). Heti kun nämä tiedot oli kerrottu ja sähköpostiosoite vahvistettu, pääsin vastailemaan kyselyihin!

Lisätietoja kysytään ensimmäisissä kyselyissä!

Lisätietojen täyttämisestä maksetaan korvaus!

Tämä kohta oli mukava yllätys. Rekisteröitymisen jälkeen tilillä odotti jo valmiiksi kolme kyselyä, joilla on tarkoitus vasta tutustua muhun ja kerätä tarkempaa tietoa siitä missä päin suomea asun ja millaista työtä teen. Mukavaa tämä oli siksi, että tästä maksettiin jo korvaus. Sain ensimmäisistä kyselyistä 0.35-0.5€ per kysely ja näissä tosiaan vasta kyseltiin tietoja musta. Näihin vastaaminen myös nopeuttaa sitä, että saat uusia kyselyitä. Koska mitä enemmän palvelulla on tietoa käyttäjästä, sitä paremmin he voivat löytää just sulle sopivia kyselyitä.

Kyselyihin vastaaminen oli helppoa ja nopeaa, juuri niin kuin muissakin palveluissa. Pieni huomio kuitenkin, tässä kyselysivulla kerrotaan heti että ”kyselyn voi aloittaa vain kerran”, joten aloita kysely vain sellaisessa paikassa missä voit vastata sen loppuun!

Monosurveys maksaa palkkion rahana tai lahjakortteina!

Eri palveluissa palkkiot maksetaan eri tavoilla. Joissain palveluissa korvaus maksetaan sovelluksen omana pistevaluuttana ja joissain euroina. Monosurveys maksaa palkkion euromääräisenä sovellukseen ja sieltä sen saa ulos käteisenä PayPalin avulla tai lahjakortteina eri paikkoihin! Monosurveysin palkkiot voit lunastaa ulos palvelusta, kun olet tienannut vähintään 10€ edestä palkkioita. Eli esimerkiksi itse sain tienattua ensimmäisten minuuttien aikana peruskyselyiden avulla jo 1.2€. Kymmeneen on vielä pieni matka, mutta eiköhän se pian saavuteta.

Itse olen näistä palveluista ottanut korvauksia ulos vain erilaisina lahjakortteina. Mm. GoGift palvelun kautta lahjakortin on saanut hankittua Tokmannille, josta olen voinut ostaa kotiin kahvia tms.!

Monosurveys mobiilisovellus?

Monosurveys mainostaa sivullaan, että palvelusta löytyy mobiilisovellus androidille ja Applen käyttäjille. Mutta itse en ainakaan sovellusta vielä löytänyt Googlen Play kaupasta. En Applen laitteita omista, joten en pystynyt tarkistamaan löytyykö sovellus sieltä, tai millä tavalla sovellus toimii. Päivitystä tulossa, kunhan sovelluksen saan omaan kännykkääni jostain ladattua!

Kyselyihin vastaaminen kuitenkin onnistuu helposti myös kännykällä, vaikka sovellusta ei löydykkään. Selaimen kautta vastaaminen on suhteellisen hyvin optimoitu mobiiliin, eikä itsellä ole ongelmia sen kanssa ollut!

Rekisteröidy Monosurveysiin täältä!*

*

1 comment

Vastaa