Kilpailuttaminen ja tarjouksia

Säästäminen ja sijoittaminen kulkevat käsi kädessä, joten tälle sivulle olen kerännyt erilaisia säästämiseen liittyviä videoita, sivuja ja ilmaisia kokeilujaksoja palveluihin!

Sivu sisältää mainoslinkkejä, linkit merkattu *-merkillä.

Säästä ilmaisilla kokeilujaksoilla!

Nykyään ainut tapa jolla kulutan kirjoja on äänikirjat, joten olen tietenkin käyttänyt kaikki mahdolliset ilmaiset kokeilut eri äänikirjapalveluista.

Äänikirjapalveluissa on se hyvä puoli, että kirjakokoelmat on suhteellisen samoja (voi jatkaa kesken jäänyttä kirjaa muualla) ja ne yrittävät saada sut takaisin asiakkaaksi ilmaisen jakson loputtua. Silloin voit poimia sähköpostista parhaat (1€/kk) tarjoukset!

Alla olevat tarjoukset on uusille käyttäjille!

Kuuntele Bookbeatia ilmaiseksi 30 päivää!*

Kuuntele Nextorya ilmaiseksi 30 päivää!*

Kuuntele Storyteliä ilmaiseksi 14 päivää!*

Säästä kilpailuttamalla sopimuksesi!

Sähkösopimuksen, vakuutuksen ja liittymien kilpailutus on tehty nykyään niin helpoksi etten ymmärrä miksei sitä tee kaikki. Siinä on kuitenkin helppo säästää jopa satoja euroja vuodessa!

Tästä aiheesta olen kirjoittanut blogipostauksen ja tehnyt YouTubeen videon, mutta kerään nyt myös tähän nuo kilpailuttamista helpottavat sivut!

Sähkön kilpailuttaminen helposti ZMARTAN avulla!

Sähkön kilpailutus helposti Sähkömittarin avulla!*

Vakuutusten kilpailutus helposti ja nopeasti Vakuuttava.fi avulla!*

Liittymän vertailu helposti esim. Liittymävertailu.fi sivuston avulla!

Säästä ajamalla vuokrapotkulaudoilla ilmaiseksi!

Sähköpotkulaudat on vallannut jo Suomen isoimmat kaupungit ja itse niillä huristelen suhteellisen paljon! Itse käytän eniten Voi:n palvelua, mutta kyllä tulee Tierilläkin ajeltua! Alta löytyy linkkejä kaikkiin palveluihin, joilla me molemmat saadaan ilmaisia ajominuutteja ja avauksia! (Vain uusille käyttäjille!)

Ilmaisia avauksia ja ajominuutteja Tierin potkulautoihin!*

Ilmaisia avauksia ja ajominuutteja Voin potkulautoihin! *

RSS
Follow by Email
Instagram