Coinmotion kokemuksia – Sijoita Bitcoiniin helposti ja turvallisesti!

Coinmotion kokemuksia – Sijoita Bitcoiniin helposti ja turvallisesti!

Teksti sisältää mainoslinkkejä, linkit merkattu *-merkillä.

Bitcoin sijoituskohteena

Kiinnostuin bitcoinista sijoituskohteena joulukuun alkupuolella ja aloin tutkimaan erilaisia sivustoja joiden kautta tätä valuuttaa voisi ostaa. Päädyin ostamaan ensaimmäiset kryptovaluuttani Coinmotionin kautta eikä nyt oikeastaan ole kiire palvelua vaihtamaan.

En aio tässä tekstissä keskustella enempää Bitcoinista yleisesti, mulla on aiheesta YouTuben puolella monia videoita. Käy kurkkaamassa ne täältä! Tässä tekstissä keskityn juurikin tuohon Coinmotion palveluun!

Mutta tän verran sanon. Bitcoin on todella volatiili sijoituskohde, eli sen kurssi voi heilua päivänkin aikana helposti 20%. Joten jos tällaiset liikkeet ei sun hermoille sovi, en suosittele kryptovaluuttoihin sijoittamista. Itse pidän tähtäimen siellä 5 vuoden päässä, joten ei tällaiset korjausliikkeet paljon hetkauta.

Coinmotioniin rekisteröityminen

Coinmotioniin rekisteröityminen oli nopeaa ja helppoa. Ihan perustiedot siihen täytetään ja sitten tehdään vahvistus pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Sen jälkeen oot valmis aloittamaan kryptovaluuttoihin sijoittamisen! Voit myös yhdistää pankkitilin Coinmotion tiliin jos haluat, tämä tarvitsee olla yhdistettynä kun haluat nostaa rahaa pois Coinmotionista. Eli sinne suuntaan tallettamiseen ei tarvitse pankkitiliä yhdistää.

Kannattaa ottaa tässä heti alussa 2-vaiheinen tunnistautuminen käyttöön. Eli kun kirjaudut sovellukseen, Coinmotion lähettää sulle sähköpostiin tai tekstiviestillä koodin jonka tarvitset että saat sovelluksen auki. Näin parannat oma tietoturvaasi, koska tässäkin sovelluksessa heikoin lenkki olet sinä itse. Sama 2-vaiheinen tunnistautuminen kannattaa ottaa käyttöön myös esim. Nordnetissä.

Rekisteröidy tämän linkin kautta Coinmotioniin niin saat ensimmäisen kuukauden palvelukulut -50%!*

Kryptovaluutan ostaminen Coinmotionissa

Kun haluat ostaa vaikka sitä Bitcoinia, sulla tarttee olla Coinmotion tilille talletettuna euroja. Eli voit vaikka ensimmäisenä päivänä lisätä sinne x määrän euroja ja seurailla Bitcoin kurssia tai ostaa siinä heti ne kolikot. Mutta ensimmäisenä siis siirrät Coinmotioniin euroja sun pankkitililtä, miten?

Etusivulla ylimpänä näkyy tällainen kohta, missä näet oman tilin saldosi ja voit tallettaa, nostaa tai lähettää jonkun muun tilille. Tästä siis valitset ”Deposit”. Sieltä pääset päättämään millä tavalla haluat siirtää tilillesi rahaa. Itse olen aina tallettanut ”Online Banking” vaihtoehdolla, eli saan reaaliaikaisesti siirrettyä rahat Coinmotion tilille. Mahdollisuus on myös lähettää rahat tilisiirtona, mutta siinä menee aina vähintään vuorokausi arkena.

Tässä kohtaa Coinmotion ei ole vielä ottanut lainkaan palvelukuluja, eli missä kohtaa tää palvelu sit rahansa tekee? No seuraavassa kohdassa, eli siinä kohtaa kun ostat niillä euroilla sitten vaikka sitä Bitcoinia.

Eli etusivulla näkyy viisi eri kryptovaluuttaa, joita voit ostaa Coinmotionin kautta. Tässä kohtaa näet myös omat kryptovaluuttalompakkosi ja paljonko sulla on kyseisenä valuuttana. Valitse siitä mitä haluat ostaa ja klikkaa ”Buy”.

Tässä kohtaa Coinmotion kysyy paljonko haluat ostaa ja kertoo sun ostosta tulevan kulun. Mulla kulu on tällä hetkellä 2% per osto, joka on isompi verrattuna esimerkiksi Binanceen, joka on yksi maailman isoimmista kryptovaluuttojen ostopaikoista. Mutta koska uskon Bitcoinin kasvuun tulevaisuudessa ja pidän enemmän siitä, että voin ostaa niitä Suomalaiselta yritykseltä, maksan mieluusti 2%.

Tämän linkin kautta rekisteröityessäsi Coinmotioniin saat ensimmäisen kuukauden kulut 50% alennuksella!*

SINUA SAATTAA MYÖS KIINNOSTAA:

SEURAA BLOGIA MYÖS MUISSA KANAVISSA!

Mihin Sitä Säästäis? YouTube

Mihin Sitä Säästäis? Facebook

Mihin Sitä Säästäis? Instagram

JA LAITA PODCAST KUUNTELUUN OMASSA LEMPIPALVELUSSASI!

Mihin Sitä Säästäis?-podcast (Spotify jne.)

Mihin Sitä Säästäis?-podcast (YouTube)