Kuluttajapaneeli kokemuksia

Kuluttajapaneeli kokemuksia

Tässä päivitetyssä Kuluttajapaneeli kokemuksia-artikkelissa käymme läpi Kuluttajapaneelit.fi-palvelua ja mm. sitä, kuinka paljon kyseisellä kyselypalveluja tarjoavalla sivustolla voi tienata. Samankaltaisia palveluita on useita, ja suosittelemmekin kirjautumaan useampaan palveluun samalla kertaa, jos haluat parhaan tuoton palveluista – Yksittäisessä palvelussa ei välttämättä riitä vastattavaa kovinkaan pitkäksi aikaa.

Lue lisää muista palveluntarjoajista ja rekisteröidy useampaan palveluun samaan aikaan!

Rekisteröity Kuluttajapaneeli.fi-palveluun tästä!

Mikä on kuluttajapaneeli?

kuluttajapaneeli logo jpg snippet

Kuluttajapaneeli on Suomalainen kyselypalveluita tarjoava verkkosivusto, joka on toteutettu maailman johtavan kyselypalvelutarjoajan Clint AB:n kanssa.

Yhtiö kerää mielipidekyselyitä Suomalaisilta kuluttajilta, ja tarjoaa kyselyjen vastauksia niiden loppukäyttäjille – Eli yrityksille, jotka pyrkivät parantamaan tuotteitaan tai palveluitaan ruohonjuuritasolta saadun tiedon perusteella.

Mitä kyselyitä kuluttajapaneeli tarjoaa?

Kuluttajapaneeli tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kyselyitä. Palvelu toimii toimeksiantoperusteisesti, eli kuluttajapaneeli saa yhteistyöyrityksiltään toimeksiannoksi tietynlaisen kyselyn valmistelun ja vastausten keräämisen – Palvelun tarkoitus on tuottaa arvokasta tietoa yrityksille, jotta nämä voivat parantaa tuotteitaan sekä reagoida markkinan tapahtumiin kuluttajilta saadun tiedon perusteella.

Kuluttajapaneeli kertoo sivustollaan, että vastaajat pääsevät konkreettisesti vaikuttamaan tulevaisuuden tuotekehitykseen vastaustensa avulla, ja tämä onkin täysin totta – Yritykset voivat tehdä parempia päätöksiä tuotteisiin ja palveluihinsa liittyen vastaustesi perusteella.

Kuluttajapaneeli.fi tarjoaa vastaajalle kyselyitä, jotka se uskoo olevan relevantteja valitsemasi kohderyhmätietojen perusteella – Pääset siit vaikuttamaan juuri niiden yritysten tuotteisiin ja palveluihin, joita itse saatat jo käyttää tai joista saatat olla kiinnostunut.

Kuluttajapaneeli puhelinsovellus – Opinionapp

Kuluttajapaneeli tarjoaa myös puhelinsovelluksen, jota se kutsuu nimellä Opinionapp. Puhelinsovellus onkin kätevä tapa vastata kyselyihin helposti suoraan puhelimellasi ilman selainta.

Opinionapp-sovellus löytyy puhelimesi sovelluskaupasta – Sovellus kannattaa ehdottomasti ladata rekisteröitymisen jälkeen, sillä se helpottaa jatkossa kyselyihin vastaamista!

Kuinka paljon kuluttajapaneelista voi tienata?

Kyselyistä maksettava palkkio vaihtelee kyselyn pituuden perusteella. Karkeana arvioina voidaan kuitenkin kokemuksemme mukaan pitää n. 10min = 1€ ansiotasoa.

Kyselyihin vastaamisesta ei siis ihan täyspäiväistä työtä voi tehdä, mutta kyselyihin vastaamalla voi ansaita kuitenkin mukavasti sivutuloja ja kyselyihin voi vastailla luppoajallaan, sillä vastaaminen ei vaadi mitään sen erikoisempaa ajatustyötä – Vastaat vain kysymyksiin rehellisesti oman mielipiteesi perusteella.

Ansainta on myös hyvin riippuvaista siitä, kuinka moneen kyselyyn pääset vastaamaan. Palveluista loppuu usein kyselyt kesken, jos vastaat niihin aktiivisesti – Tästä syytä sinun kannattaa rekisteröityä kaikkiin palveluihin, jotta saat mahdollisimman monta mahdollisuutta päästä vastaamaan.

Koska kyselyt perustuvat kohderyhmään, voi palvelu usein myös hylätä kyselysi heti ensimmäisten kysymysten jälkeen. Tästä ei kannata kuitenkaan lannistua, sillä se tarkoittaa ainoastaan sitä, että et välttämättä sovi tavoiteltavaan kohderyhmään.

Jälleen yksi syy, miks sinulla kannattaa olla useammassa palvelussa tili, sillä jos et sovi yhden palvelun kohderyhmään juuri tietynlaisessa kyselyssä, voi toisella palvelulla olla vastaava kysely auki juuri sinun kohderyhmässäsi.

Lue lisää myös muista palveluista ja rekisteröidy samalla kertaa kaikkiin palveluihin!

Palkkioiden lunastus – Rahaa vai lahjakortteja?

Kuluttajapaneeli maksaa ansaitsemasi palkkiot joko lahjakortteina, lahjoituksena WWF:lle tai PayPal-siirtona.

kuluttajapaneeli kokemuksia - palkkiot voi lunastaa joko lahjakortteina tai paypal-siirtoina

Miten hankkia lisätuloja? Vinkkejä lisätulojen hankkimiseen:


Usein kysyttyä – Kuluttajapaneeli kokemuksia

Kuluttajapaneeli verotus – Maksetaanko palkkioista veroja?

Ansiot ovat veronalaista tuloa, jos tienaat vuoden aikana kyselyistä yli 100 euroa.

Paljonko kuluttajapaneeli-palvelusta voi tienata?

Ansiot vaihtelevat kyselyn pituuden perusteella, ollen n. 0,5-5€/kysely.

Voiko minulla olla tili useampaan kyselytutkimuspalveluun?

Kyllä, ja se on jopa suositeltavaa jotta pääset vastaamaan mahdollisimman moneen kyselyyn.

Onko kuluttajapaneeli huijaus?

Kuluttajapaneeli ei ole huijaus. Palvelu maksaa käyttäjälle kyselyihin vastaamisesta.

Onko kuluttajapaneeli luotettava?

Kuluttajapaneeli on luotettava kyselytutkimuksia tuottava yritys.

Vastaa