Toisen kvartaalin osavuosikatsauksia odotellaan jo!

Toisen kvartaalin osavuosikatsauksia odotellaan jo!

Kilpailuta uusi sähkösopimus helposti – Zmarta!

Vuoden toinen kvartaali on jo takana päin ja tällä hetkellä odotellaan erilaisten yritysten tuloksia. Itsellä on muutamia yrityksiä joiden tuloksia todella paljon odottelen ja niistä on tulossa YouTuben puolellekkin sitten videoita. Tässä käyn noita yrityksiä läpi ja vähän ajatuksia siitä millaisia tuloksia sieltä on tulossa!

Jos kiinnostaa tietää miten MUN Q2 meni, niin siitä kertova video löytyy täältä!

Wärtsilän Q2 tuloksia odottelen eniten!

Wärtsilä on ollut mun salkussa kohta melkein vuoden päivät ja on tähän mennessä paras osakesijoitus jonka oon tehnyt! Tuottoa on tullut mun Wärtsilä ostolle tässä 11kk aikana jo melkein 100% ja kasvulle ei näytä tulevan loppua. Wärtsilän tulos on sen takia niin kiinnostava, koska vaikka Wärtsilä on mun salkussa jo melkeen tuplaantunut on sen osakkeen hinta vieläkin suhteellisen alhaalla. Wärtsilä on korkeimmillaan ollut lähivuosina 20 eurossa ja kirjoitushetkellä osakkeen hinta on 12.78€, eli kasvuvaraa vanhoihin huippuihin on vielä.

Mutta tietenkään vanhat lukemat eivät ole tae mistään tulevasta noususta. Nousu vaatisi toimivan ja kehittyvän yritystoiminnan ja sitä on tässä koronavuoden jälkeen alkanut Wärtsilän suunnalta taas näkymään. Wärtsilä on jo useamman vuoden ajan keskittynyt vahvasti kehittämään laitteitaan kohti vihreää energiaa ja monia erilaisia uusiutuvia polttoaineita. Nämä satsaukset uusiutuvaan energiaan, ja varsinkin kun EU juuri julkaisi ilmastoon liittyvät uudet rajoitukset, alkavat vähitellen sataa Wärtsilän laariin.

Uskon että Wärtsilän merenkulkuun liittyvät innovaatiot tulevat olemaan tosi iso osa Suomen päästövähennystaistelua, koska merenkulusta tulee todella isoja päästöjä ja varsinkin Suomessa talvisin nuo päästöt kasvavat roimasti. Nämä innovaatiot saadaan myös käyttöön ympäri maailmaa erilaisiin rahtilaivoihin ja risteilijöihin, nyt odotellaan vain paljonko tilauksia alkaa tippua.

Tämän lisäksi Wärtsilä on onnistunut koronavuoden aikana kehittämään yritystoimintaa kannattavammaksi, esimerkiksi karsimalla turhia menoja. Tuottoprosentin nousu on aina hyvä merkki! Wärtsilästä oon muutamia videoitakin tehnyt, kurkkaa niitä täältä.

Alennuksia MSS alekoodilla?

Teslan Bitcoin ostoja odotellessa!

Tesla on jo tässä kohtaa matkalla ennätysvuoteen, autoja on myyty ja tuotettu kahden ensimmäisen kvartaalin aikana jo melkein saman verran kuin koko viime vuonna yhteensä. Sen lisäksi Tesla on tehnyt tänä vuonna tuottoa hurjan määrän Bitcoinia omistamalla ja pienen määrän myymällä. Teslan toisen kvartaalin tuloksista odotan löytäväni tietoa niiden Bitcoin omistuksista ja siitä onko virtuaalivaluuttakassa kasvanut. Koska paljon on kevään aikana spekuloitu suuntaan ja toiseen, onko Tesla myynyt vai onko Tesla ostanut Bitcoinia..

Tesla julkaisi toisen kvartaalin loppupuolella uudistetun Model S Plaid auton, jota ei toisen kvartaalin aikana vielä ehditty paljoa varmasti toimittaa. Joten en odota että toisen kvartaalin Model S myynti olisi kovin suurta, mutta sen kasvamista odotan sitten seuraavan kvartaalin aikana. Autotuotannon puolella tänä vuonna muutoksia on tulossa myöhemmin, kun toivottavasti uusia tehtaita saadaan toimintaan. Mutta tuotannon kasvu ei varmasti tässä kohtaa ole vielä suurta.

Teslalta siis odottelen vahvaa toista kvartaalia, mutta suurin kasvu tuotannossa ja myynnissä nähdään vasta loppuvuoden aikana. Sen lisäksi odottelen tietoja siitä, onko virtuaalivaluuttasalkussa tullut muutosta!

Palvelut joiden kautta itse ostan Bitcoinia ja Ethereumia + korkopalvelut!

Coinbasen ensimmäinen kvartaali pörssissä!

Coinbasella on historian ensimmäinen kvartaali takana listattuna yrityksenä, koska Coinbase listautui pörssiin vasta huhtikuussa. Coinbase julkisti kuitenkin ensimmäisen kvartaalin tuloksensa, jotka olivat ihan älyttömiä. Rahaa tuli ovista ja ikkunoista, jonka lisäksi Coinbase sai jopa pitää siitä suuren osan itsellään. Tuottoprosentti oli siis suuri ja liikevaihto jättimäinen! Coinbasen toiselta kvartaalilta odotetaan jännitykseltä tuloksia, koska Bitcoin on ollut tuon kokoajan sivuttaisliikkeessä. Onnistuuko Coinbase luomaan itselleen muita tulonlähteitä kun kaupankäynti on alhaalla?

Omia ajatuksia lisää Coinbasen kakkoskvartaaliin ja tulevaisuuteen liittyen on täällä videolla!

SINUA SAATTAA MYÖS KIINNOSTAA:

SEURAA MUA MYÖS MUISSA KANAVISSA!

Mihin Sitä Säästäis? YouTube

Instagram @mihinsitasaastais

TikTok @mihinsitasaastais

Vastaa