Etoro kokemuksia – Voiko Etoroon luottaa?

Etoro kokemuksia – Voiko Etoroon luottaa?

Etoro kokemuksia – Voiko Etoroon luottaa sijoitusalustana? Onko etoro luotettava ja mitä Etoro tarjoaa käyttäjilleen? – Etoro sivulle ohjaavat linkit on mainoslinkkejä!

Etoro on luotettava palveluntarjoaja ja yksi suurimmista sijoituspalveluita tarjoavista alustoista myös Suomessa. Etoro on vuonna 2007 Israelissa perustettu palveluntarjoaja, joka toimii nykyään yli 140 eri maassa. Palvelussa on kuitenkin muutama asia, jotka sijoittajan on hyvä tietää ennen tilin avaamista.

etoro kokemuksia

Hinnanerosopimukset ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. eToron mukaan 81% tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.

Plussat:

✅ Etoro tarjoaa sijoittajille laajan valikoiman sijoitusvaihtoehtoja

✅ 0% kulut osakekaupoille

✅ Erittäin hyvä puhelinsovellus

✅ ”Fractional Shares” mahdollistaa osakesijoittamisen hyvin pienilläkin summilla (Jopa 10$)

✅ Helppokäyttöinen ja palvelu on Suomenkielinen

Miinukset:

❌ Ei välitä kauppojen verotietoja suoraan verottajalle

❌ CFD:t ja Osakkeet saattavat mennä sekaisin jos ei ole tarkkana

❌ 5$ nostomaksu syö voittoja jos nostat palvelusta usein rahaa

Etoro kokemuksia – Mitä Etoro tarjoaa palveluntarjoajana?

Etoro tarjoaa sijoittajille sosiaalisen sijoittamiskokemuksen, ja se onkin sen suurin ero muihin palveluntarjoajiin – voit jakaa verkostollesi tekemäsi kaupat ja keskustella yhteisön kanssa sijoittamisesta avoimesti. Lisäksi Etoro tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden kopioida suosituimpien sijoittajien sijoitussuunnitelmaa, eli voit halutessasi ”matkia” alustalla parhaiten menestyneitä sijoittajia Copytrader-järjestelmän ansiosta.

Etoro pyrkii tarjoamaan käyttäjilleen mahdollisimman helppokäyttöisen, selkeän ja läpinäkyvän sijoitusalustan.

Alusta onkin varsin helppokäyttöinen ja se tarjoaa hyvän vaihtoehdon esimerkiksi kaupankäyntiin osakkeilla 0% kuluilla. Harva palveluntarjoaja tarjoaa yhtä hyvää hintaa osakekaupankäynnille, ja Etoro onkin varsinkin osakekaupankäynnissä varmasti yksi edullisimmista alustoista.

Pääomasi on vaarassa. Palvelussa on muita kuluja. Lisätietoja kuluista saat osoitteesta etoro.com/trading/fees

Onko Etoro turvallinen palveluntarjoaja?

Etoro on maineikas ja reguloitu sijoituspalveluita tarjoava yritys, jolla on toimintaa tällä hetkellä yli 140 eri maassa. Myös Suomessa Etoro on viime vuosien aikana hankkinut merkittävän käyttäjämäärän, ja alustana Etoro on luotettava.

Muistathan kuitenkin, että kaikkeen sijoitustoimintaan liittyy riskiä, ja Etoro tarjoaa sijoittajille myös varsin korkean riskin vaihtoehtoja sijoittamiselle. Kauppoja avatessa kannattaakin pitää mielessä osakkeiden ja hinnanerosopimusten (CFD) erot ja verotus.

Esimerkiksi vivulla avatut positiot voivat menettää arvonsa jopa kokonaisuudessaan ja pahimmassa tapauksessa myös hyvin nopeasti. Vivulla avatuissa kaupoissa sijoittajalla on siis poikkeuksellisesti riski menettää koko sijoittamansa pääoma.


Oikealla tiedolla varustettuna Etoro on mielestäni varsin kilpailukykyinen sijoitusalusta sijoittajille, jotka aikovat käydä kauppaa mm. ulkomaisilla osakkeilla. Käytän itse alustaa paljon juurikin kaupankäyntiin ulkomaisilla osakkeilla.

Kirjoittajan mielipide – Rahablogi Ville

Lue huomioita Etoron verotuksesta

Lue huomioita CFD:n ja osakkeiden eroista

Usein kysyttyä

Minkälaiselle sijoittajalle Etoro sopii?

Etoro sopii eritoten sijoittajalle, joka haluaa käydä kauppaa osakkeilla ja hinnanerosopimuksilla (CFD:T). Etoro tarjoaa myös vaihtoehtoja kokeneemmille sijoittajille, jotka hakevat korkeampaa riskiä – ja tuottopotentiaalia, sillä palvelussa on tarjolla myös vivutusmahdollisuus.

Etoro sopii siis hyvin laajalle joukolle sijoittajia ja tarjoaa varsin monipuolisen valikoiman sijoituskohteita. Jos haluat tehdä osakekauppaa puhelimellasi, on Etoro myös tähän oiva vaihtoehto sen loistavan puhelinsovelluksen ansiosta.

Puhelinsovelluksen saa myös asetettua Suomen kielelle, joten myös Englantia puhumattomat voivat käyttää palvelua.

Lue myös kokemuksia Etoro-palvelusta (Osakkeet, ETF:t, Hyödykkeet ja CFD:t)

Lue myös kokemuksia Nexo-palvelusta! (Kryptovaluutat)


Etoro kulut – Mitä kuluja Etoron käytöstä peritään?

Kaikki palveluntarjoajat perivät palvelunsa käytöstä kuluja, mutta Etoro on varsinkin osakekaupankäynnissä omassa luokassaan edullisuudessa. Myös palvelun muut kulut ovat kohtuulliset, ja ainostaan nostokulu on mielestämme hieman korkeanpuoleinen. Etorosta kannattaa siis nostaa varoja vain harvoin, ja mahdollisimman suuria summia kerralla jotta nostokulut eivät vaikuta sijoitusten kokonaistuottoon.

Lisäksi jos aiot ainoastaan ostaa ja pitää osakkeita, on huomionarvoista että tileiltä, joilla ei ole tehty yhtäkään kauppaa 12kk aikana peritään käyttämättömyysmaksu. Maksu on 10 Yhdysvaltain dollaria kuukaudessa, joten tilillä kannattaa aika-ajoin käydä tekemässä vaikka pieniä kauppoja jotta maksua ei synny.

Palvelun yleiset kulut:

Tilin avausmaksu:0€
Kaupankäyntipalkkio osakkeille:0€
Rahojen nosto tilille:5 USD
Vähimmäistalletus:50 USD
Käyttämättömyysmaksu:10USD/kk, kun tiliä ei käytetä 12kk aikana
CopytraderVoit kopioida muiden sijoittajien salkkuja
DemotiliIlmainen, mahdollinen
SijoituskohteetOsakkeet, CFD:t, valuutat,
Hyödykkeet
Valvova viranomainenCySEC, FCA
Lähde: Rahablogi.com

Osakkeet

Kuten aikaisemmin pariin otteeseen mainostettiin, Etoro tarjoaa sijoittajille erittäin hyvän vaihtoehdon sijoittaa osakkeisiin sen 0% kulupolitiikan ansiosta. Osakkeita voi siis ostaa, myydä ja pitää palvelussa veloituksetta, ja palvelu ei peri mitään kuluja osakekaupankäynnistä.

Tässä kohtaa on kuitenkin huomautettava, että alustalla osakekaupoilta vaikuttavat kaupat saattavat olla varsinaisen osakekaupan sijaan CFD:nä tehtäviä kauppoja. Etoron palvelussa osakkeet ja CFD:t ovat usein saman luettelon alla, joten tässä kannattaa käyttää tarkkuutta jos aiot esimerkiksi vähentää mahdolliset osaketappiot verotuksessa. CFD:llä tehdyn kaupat toteutuvat myös Etoron Spread-hinnaston mukaan, joten CFD-kaupoisat syntyy kustannuksia toisin kuin osakkeista.

Etoro tarjoaa osakkeille myös ns. Fractional shares (”Osittaiset osakkeet”)-mahdollisuuden, eli voit ostaa kalliimmista osakkeista vain pieniä osuuksia. Tämä mahdollistaa kaupankäynnin pienemmillä summilla, ja sinun ei tarvitse ostaa aina yhtä kokonaista osaketta kerralla.

Osakkeiden kulut: 0%

ETF-Rahastot

Kuten suurin osa palveluntarjoajista nykypäivänä, myös Etoro tarjoaa sijoituskohteena laajan valikoiman erilaisia rahastosijoituksia.

Rahastot ovatkin olleet aina sijoittajien suosiossa niiden hyvän hajautuksen ja siitä johtuvan pienemmän volatiliteetin vuoksi. Rahastojen kurssikehitys ei siis välttämättä reagoi yksittäisiin markkinatapahtumiin yhtä rajusti kuin esimerkiksi yksittäinen osake.

Jälleen pitää kuitenkin pitää mielessä, että myös rahastoja on valtava määrä erilaisia ja ennen sijoittamista kannattaa tutustua rahaston sijoituskohteisiin tarkasti.

Etoro tarjoaa osakkeiden lisäksi 0% hallinnointi-, ja merkintäkulut myös ETF-rahastoille. Tämä tekeekin Etorosta loistavan vaihtoehdon myös rahastokauppoihin, jonka lisäksi nollakulu mahdollistaa myös pitkäjänteisen sijoittamisen ilman huolta, että kulut syövät voittoja.

ETF-Rahastojen kulut: 0%

Hyödykkeet

Hyödykkeillä tarkoitetaan sijoituspiireissä yleensä raaka-aineiden hintoja seuraavia johdannaisia, joita käyttäjät voivat ostaa palveluntarjoajalta. Etorossa hyödykkeillä voi käydä kauppaa juurikin näillä johdannaisilla.

Hyödykkeitä ostaessasi kulu muodostuu Etoron spread-hinnan ja markkinahinnan erotuksesta. Hyödykkeissä spread vaihtelee rajusti hyödykkeiden välillä, ja voi olla varsin korkeakin. Hyödykkeitä ostaessasi kannattaa ehdottomasti tutustua tarkasti Etoron sivuilta kaupankäyntihinnastoon.

Hyödykkeet ovat myös varsin arvaamattomia sijoituskohteita ja hyödykkeiden kaupankäynti tapahtuu Etorossa aina hinnanerosopimuksilla jota vio myös vivuttaa, joten niitä ei voi suositella aloittelijoille.

Hyödykkeiden kulut: Spread-hinnaston mukaan

CFD:t (Hinnanerosopimukset)

Hinnanerosopimuksilla tehdyt kaupat toteutuvat aina Etoron Spread-hinnaston mukaan. Näinollen CFD-kaupoista peritään kuluja, jotka vaihtelevat rajustikin erilaisten omaisuuslajien ja sijoituskohteiden mukaan. Jos ostat palvelusta CFD:tä, kannattaa ehdottomasti tutustua Etoron hinnastoon ennen position avaamista.

CFD:n kulut: Spread-hinnaston mukaan + vivutetuilla positioille yönylimaksu

CFD:t ja osakkeet Etorossa – Mikä niiden ero on?

CFD:t eroavat osakekaupankäynnistä käytännössä niin, että niitä ostaessa et sa omistusosuutta osakkeista, vaan CFD seuraa tietyn osakkeen, hyödykkeen tai muun sijoituskohteen kurssikehitystä. CFD:t mahdollistavat myös positioiden ”shorttaamisen”, eli lyhyeksi myynnin sekä vipuvaikutuksen käytön positiota avattaessa.

CFD:llä tehtyjä tappioita ei myöskään voi vähentää verotuksessa. Voitoista tulee kuitenkin maksaa pääomatulovero normaalisti.

Osakkeita ostaessasi saat omistusosuuden myös yhtiöstä, joita CFD:t eivät tarjoa. CFD:t ovat siis käytännössä sopimuksia osapuolten välillä, ja riippuen position tyypistä (Long vai short) niitä ostamalla veikkaat kurssikehityksen joko kehittyvän positiivisesti tai negatiivisesti. CFD:llä voi myös olla vipuvaikutuksesta johtuen erinäisiä kuluja, jotka voivat olla suuriakin.

Kun avaat positiota Etorossa, kannattaa sinun aina tarkistaa onko kyseinen positio osake vai CFD.


Esimerkki CFD-kaupasta.

Sovellus ilmoittaa positiota avattaessa alla ”CFD-Kauppa.”

Esimerkki osakekaupasta.

Sovellus ilmoittaa positiota avattaessa ”Olet ostamassa seuraavaa omaisuuserää.”


Etorossa osakkeita ostaessa kannattaa olla tarkkana, sillä osakkeita ja CFD-sopimuksia löytyy usein samoilta listolta. Lisäksi jos osakkeita ostaessasi muutat vipuvaikutusta, muutaa sovellus automaattisesti kaupan CFD-sopimukseksi osakekaupan sijaan.

Verotus – Mitä minun tulisi tietää verotuksesta Etorossa?

Etoro ei ilmoita Suomen verottajalle tekemiäsi kauppoja, joten esimerkiksi osakekaupoista syntyvät tuotot tai tappiot tulee ilmoittaa verottajalle erikseen. Lisäksi CFD-muodossa tehtyjen kauppojen tappioita ei voi vähentää verotuksessa, mutta pääomatulovero tulee siitä huolimatta voitoista maksaa.

Tämä kannattaa huomioida vertaillessasi palveluntarjoajia ja jos aiot esimerkiksi käydä kauppaa ainoastaan Suomalaisilla osakkeilla, saattaa toinen palveluntarjoaja olla parempi vaihtoehto sinulle.

Lue myös sijoittaja.fi-blogin artikkeli Etoron verotuksesta, blogissa loistava Excel-pohja verotuksen laskemiseen!

Lue myös kokemuksia Etoro-palvelusta (Osakkeet, ETF:t, Hyödykkeet ja CFD:t)

Lue myös kokemuksia Nexo-palvelusta! (Kryptovaluutat)


Etoro Copytrader

Etoro Copytrader-järjestelmä tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden käydä kauppaa matkimalla alustan muita käyttäjiä. Copytrader-järjestelmä ilmoittaa myös käyttäjän saavuttamat voitot ja tappiot läpinäkyvästi käyttäjän profiilissa.

Tässä kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että hyvin harva sijoittaja, olkoon tämä kuinka ammattitaitoinen vain, saavuttaa huomattavasti indeksiä suurempia voittoja pitkällä aikavälillä. Näinollen pitkäjänteiselle sijoittajalle yleensä paras vaihtoehto onkin sijoittaa esimerkiksi indeksirahastoihin pitkällä aikavälillä.


”Copytraderista ei omakohtaisia kokemuksia ole, mutta en kuitenkaan uskaltaisi ihan aloittelijalle lähteä suosittelemaan. Kiinnostaisi kokeilla kyllä pienellä summalla ja seurailla miten sijoitus kehittyy, tästä vois ehkä jonkun videonkin tehdä! Riskit on kuitenkin suuret, joten pitäkää mielessä jos aiotte kokeilla!”

Mihin Sitä Säästäis – Lari

”Samoilla linjoilla Larin kanssa, ei välttämättä ihan pystymetsästä kannata lähteä Copytraderin kautta kokeilemaan sijoittamista. Soveltunee parhaiten, jos haluat lisätä salkkuusi riskiä ja kokeilla toisenlaista sijoittamistapaa, mutta pitkän aikavälin voittoja ei kannata varmana pitää.”

Kirjoittajan huomio – Ville / Rahablogi.com

Copytrader-järjestelmä tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden seurata mitä kokeneemmat sijoittajat tekevät ja käydä kauppaa samoilla osakkeilla ja sijoituskohteilla. Kuten mainittu, Copytrader-järjestelmää ei samalla kuitenkaan voi suositella vasta-alkajalle, sillä usein järjestelmää käyttävät sijoittajat ottavat suuria riskejä suurempien voittojen toivossa – Kukaan ei myöskään suurista puheista ja historiallisesta menestyksestä huolimatta voi taata voittoja.

Mitä sijoitustuotteita Etoro tarjoaa sijoittajalle?

Osakkeet

Osakkeet ovat arvopapereita, jotka antavat niiden omistajalle osuuden yrityksestä, ja osakkeet ovatkin yksi suosituimmista ja yleisimmistä sijoituskohteista. Yksittäiset osakkeet ovat omistuksina hyvinkin volatiilejä, eli niiden kurssi saattaa heilahdella rajustikin, joten yleisesti osakemarkkinoille sijoittavan sijoittajan kannattaa hajauttaa sijoituksensa ajallisesti sekä eri yhtiöihin. Suomeksi sanottuna yhteen koriin ei siis kannata laittaa kaikkia munia.

Suosittuja osakkeita Etorossa:

TSLA (Tesla)

Sähköautovalmistaja ja teknologiayhtiö Tesla on vuosikaudet ollut sijoittajien suosiossa sen suurien tulevaisuudentavoitteiden vuoksi. Osake kiinnostaa sijoittajia vuodesta toiseen, eikä tilanne ole tänäkään vuonna muuttunut markkinan epävarmuudesta huolimatta.

AAPL (Apple)

Apple onkin yhtiönä lähes kaikille tuttu. Se on maailman suurimpiin kuuluva teknologiatuotteita ja palveluita tarjoava yritys. Apple onkin Teslan tapaan ollut sijoittaijen keskuudessa erittäin suosittu ja sen taloudellinen menestyminen onkin ollut historiallisesti erittäin vakaalla pohjalla.

BABA (Alibaba Group)

Alibaba on Suomalaisille kenties tutuin sen valtavasta Aliexpress-, ja Alibaba-verkkokauppa-alustasta. Alibaba on kuitenkin Kiinassa valtava ja monialainen yhtiö, joka tarjoaa mm. cloud computing-ratkaisuja sekä kehittää tekoälyä. Alibaba on Kiinalainen yhtö, mutta se on listattu mm. Yhdysvaltain osakepörssissä.

Indeksirahastot ja ETF:t

Indeksirahastot ja ETF-rahastot ovat rahastonhaltijan hallinnoimia sijoituskohteita, jotka sisältävät yleensä omistuksia monelta eri alalta ja monesta eri omaisuusluokasta. Rahastot voivatkin sisältää lähes mitä tahansa sijoitusinstrumentteja, mutta yleisimmin rahastot sijoittavat osakkeisiin, johdannaisiin sekä velkakirjoihin.

Suosituimpia rahastoja Etorossa:

SPX500 (USA:n 500 suurinta yhtiötä)

SPX500-rahasto seuraa 500 suurimman Yhdysvaltalaisen yrityksen kurssikehitystä, ja onkin eräs eniten vaihdetuista rahastoista.

NSDQ100 (Nasdaq 100-rahasto)

NSDQ100-rahasto seuraa 102 eri arvopaperin kurssikehitystä, ja se on hajautettua laajalti monelle eri alalle.

Hyödykkeet

Hyödykkeillä tarkoitetaan sijoituspiireissä yleensä raaka-aineiden hintoja seuraavia johdannaisia, joita käyttäjät voivat ostaa palveluntarjoajalta. Etorossa hyödykkeillä voi käydä kauppaa juurikin näillä johdannaisilla.

Suosituimmat hyödykkeet Etorossa:

Kulta

Kulta on käytännössä aina ollut sijoittajien suosissa sen verrattain vakaan hintatason ja kurssikehityksen vuoksi. Kulta nähdään yleisesti hyvin arvoaan pitävänä hyödykkeenä varsinkin kriisiaikoina.

Maakaasu

Maakaasu on energiahyödyke, jota käytetään laajalti mm. asumusten lämmittämiseen sekä teollisuuden käyttökohteissa. Maakaasun hinta onkin noussut viimeaikoina puheenaiheeksi myös sijoituspiireissä sen hinnan epävarmuuden vuoksi.

Öljy

Öljy on hyödykkeistä vaihdetuimpia sen laajan kysynnän vuoksi. Sen käyttökohteet ovat lähes loputtomat, ja nykymaailma käyttääkin öljyä kaikkeen lämmityksestä teollisuuteen.

Tiivistettynä:

Etoro tarjoaa helppokäyttöisen alustan sijoittajille, jotka haluavat sijoittaa osakkeisiin, rahastoihin ja CFD:hin. Palvelu tarjoaa myös laajan valikoiman muita sijoitusvaihtoehtoja sekä kokeneemmalle sijoittajalle esimerkiksi Copytrader-järjestelmän jos haluat vaihtelua tavalliseen sijoittamiseen.

Palvelun kulupuoli ei välttämättä ole ihan niin yksinkertainen kuin markkinointi antaa ymmärtää varsinkin CFD:n osalta, mutta siitä huolimatta Etoro on kilpailukykyinen palveluntarjoaja varsikin osakekaupankäyntiin sen 0% osakepalkkioiden vuoksi.

Kaikenkaikkiaan palvelu on siis hyvä ja luotettava, mutta sijoittaessa saa olla tarkkana positiota avattaessa. Positioita avattaessa kannattaa aina tarkistaa onko positio aukeamassa CFD:nä vai osakekauppana, sillä niiden kuluissa ja verotuksellisissa asioissa on suuri ero.

Nämä asiat huomioiden palvelua voi kuitenkin suositella, ja kulut myöskään muissa omaisuuslajeissa eivät ole poikkeuksellisen suuret.

Usein kysytyt kysymykset Etorosta:

Miten luon tilin?

Voit luoda tilin Etoroon klikkaamalla alla olevaa ”Aloita sijoittaminen Etorossa nyt!”-painiketta.

Hinnanerosopimukset ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. eToron mukaan 81 % tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.

Etoron sivusto ohjaa sinut rekisteröintiprosessissa. Muista kuitenkin seuraavat asiat tiliä luodessasi:

Tilin luonnin yhteydessä Etoro todennäköisesti pyytää sinua toimittamaan kuvan henkilöllisyystodistuksestasi sekä vahvistamaan osoitteesi lähettämällä palveluun kuvan esimerkiksi viimeisimmästä sähkölaskustasi tai muusta dokumentista, jossa osoitteesi ja nimesi ilmenee.

Kaikki sijoituspalveluita tarjoavat alustat (Kuten mm. Nordnet) vaatii käyttäjiensä tunnistamista henkilökortilla, ja se on osa rahoitusalalla toimivien yrityksen velvotteita tuntea asiakkaansa. (Finanssivalvonta – Asiakkaan tunteminen ja tunnistaminen)

Talletukset Etoroon – Miten talletan rahaa tililleni?

Talletukset Etoroon hoituvat Suomalaisilta sijoittajilta helpoiten esimerkiksi Trustlyn kautta. Trustly on maksunpalveluntarjoaja, joka mahdollistaa reaaliaikaisen talletukset suoraan sijoitustilillesi. Rahat näkyvät palvelussa siis käytännössä heti, yleensä max. 1min kuluttua talletuksesta.

Onko tallettaminen maksullista?

Tallettaminen Etoroon on veloituksetonta mm. Trustlyn kautta. Muihin talletusmuotoihin saattaa kuitenkin liittyä kuluja, ja Etoroon tallettaessasi kannattaa aina huomioida, että Etoron valuutta in Yhdysvaltain dollari.

Tallettaessasi palvelu muuttaa siis Eurot Dollareiksi, joten sijoitustilillesi menevä summa ei todennäköisesti ole tismalleen tallettamasi euromääräinen summa.

CFD:t – Mitä minun tulisi tietää ennen sijoittamista?

CFD-sopimuksista voit lukea lisää artikkelin osiosta CFD:t ja osakkeet – Mikä niiden ero on?

Mitä tarkoittaa vipu positiota avattaessa?

Vivulla avatut positiot ovat velkavivulla avattuja positioita, joissa on mahdollisuus menettää koko sijoitettu pääoma. Velkavivulla sijoittaessasi sijouksesi riski on merkittävästi suurempi, mutta myös tuottopotentiaali on suurempi.

Velkavivulla sijoittamista ei voi suositella aloittelevalle sijoittajalle sen monimutkaisen kulumallin sekä suuren riskin vuoksi.

Mitä tietoja Etoro tarvitsee minulta rekisteröintiä varten?

Etoro – Mitä tietoja tarvitaan ja miten ne tulee lähettää?

Sivustolla kerrotaan kaikki tarvittavat tiedot jotka Etoro tarvitsee palvellakseen asiakkaitaan.

Mistä löydän veronumeron Etoroon?

Vero.fi – Ohjeet veronumeron hakemiseen Suomalaisella henkilötunnuksella

Vero.fi – Ohjeet veronumeron hakemiseen ilman Suomalaista henkilötunnusta

Suomen Veroviranomaisen sivulta löydät tarkat ohjeet veronumeron hakemiseen Etoro-palveluun. Kaikki tarvittavat tiedot löydät Omavero-palvelusta kätevästi suoraan netistä.

Onko tilin luomisessa ongelmia? Etoron ohjekeskus auttaa Suomen kielellä!

Eikö ohjekeskuksesta löytynyt ratkaisua? Ota yhteyttä Etoron asiakaspalveluun.

Vastuuvapautuslauseke:

Etoro on monia pääomalajeja tarjoava palveluntarjoaja, joka tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden sijoittaa Hinnanerosopimuksiin (CFD:t) ja osakkeisiin.

Hinnanerosopimukset ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 81% sijoittajatileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Arvioithan aina ennen sijoituspäätöksen tekemistä, onko sinulla varaa ottaa riski pääoman menetyksestä. Varmistathan aina, että tiedät mihin sijoitat ja ymmärrät miten hinnanerosopimukset (CFD:t) toimivat.

Historiallinen tuotto ei ole tae tulevaisuuden tuotoista. Näytettävä treidaushistoria kattaa ainoastaan alle 5 vuoden historian, joka ei välttämättä kerro treidaajan kyvyistä tehdä voittoja ja sitä ei voi käyttää sijoituspäätöksen tekemiseen (Esim. CopyTrader)

”Copy Trading” on salkunhallintapalvelu, jonka tarjoaa eToro (Europe) Ltd. eToro (Europe) Ltd toimii Kyproksen rahoitusviranomaisen valvonnan ja regulaation alla, ja Kyproksen rahoitusviranomainen on myöntänyt eToro (Europe) Ltd:n toimiluvan.

eToro USA LLC ei tarjoa hinnanerosopimuksia (CFD:tä) ja se ei ole ollut osallinen tämän julkaisun valmistelussa, eikä ota vastuuta parnerin (Mihinsitasaastais.fi) valmisteleman julkaisun tietojen paikkansapitävyydestä.

Tarkistathan aina tietojen ajantasaisen paikkansapitävyyden itse ennen sijoituspäätöksen tekemistä.