Kuluttajapaneeli.fi kokemuksia – Tienaa rahaa vastaamalla kyselyihin netissä!

Kuluttajapaneeli.fi kokemuksia – Tienaa rahaa vastaamalla kyselyihin netissä!

Tällä sivulla on puhuttu monesti palveluista joiden kautta voi tienata rahaa vastaamalla kyselyihin! Tänään on tarkoitus käsitellä yhtä näistä tarkemmin eli Kuluttajapaneeli.fi* palvelua, muita palveluita voit kurkata mm. täältä! Viime syksynä tienasin näillä palveluilla noin 100€ arvosta lahjakortteja, enemmänkin olisi ollut mahdollista tienata, mutta innostus väheni ekan satasen tienattuani.

Teksti sisältää mainoslinkkejä, linkit merkattu *-merkillä.

Tienaa rahaa tai lahjakortteja kotoa!

Loppujen lopuksi kaikki kyselypalvelut ovat suhteellisen samanlaisia. Kyselysovellukseen tai sivulle tulee sinulle sopiva kysely, johon vastattuasi saat pienen korvauksen siitä. Kuluttajapaneelissa korvaukset maksetaan euroina, jotka voi nostaa palvelusta joko PayPalin avulla tai Gogift Superlahjakorttina!

PayPal tilin täytyy olla samalla sähköpostilla kuin olet rekisteröitynyt Kuluttajapaneelin palveluun, joten ota tämä huomioon rekisteröitymisvaiheessa!

Mitä enemmän vastaat, sitä enemmän saat kyselyitä!

Mitä enemmän olen kyselysovelluksia lataillut ja vastaillut eri kyselyihin, olen tullut siihen tulokseen, että mitä enemmän vastailet ja annat heille tietoa itsestäsi, sitä enemmän kyselyitä myös jatkossa saat! Ja tämähän on vain järkevää, koska mitä enemmän tietoa kyseisellä sivulla on sinusta, sitä paremmin pystytään suosittelemaan juuri sinulle sopivia kyselyitä!

Eli jos tahdot saada paljon kyselyitä mihin vastata, vastaa todella hyvin kaikkiin profiilintäydennys kysymyksiin ja vastaile aktiivisesti kyselyihin!

Rekisteröidy Kuluttajanpaneeliin ilmaiseksi täältä!*

Kännykällä vastaaminen on tehty helpoksi!

Kuluttajapaneelin kyselyihin vastaaminen on helppoa kännykällä, koska heidän palvelunsa löytyy OpinionAPP sovelluksesta! Tällä sovelluksella voi vastata myös Triaba kyselyihin, joten samalla sovelluksella saat helposti käyttöösi kaksi eri palvelua! OpinionAPP, ilmoittaa sulle uusista kyselyistä heti ja voit sen sovelluksen kautta vastata kyselyihin nopeasti. Kaikilla kyselyiden tarjoajilla on omat palvelunsa jonka kautta kysely lähetetään sun kännykkään, eli vaikka OpinionAPP on hyvä sovellus, voi joskus kyselyt olla huonosti kännykälle optimoituja. Näin ei kuitenkaan ole montaa kertaa käynyt ainakaan itselleni.

Eli ehdottomasti kannattaa ladata OpinionAPP kännykkään, jos rekisteröidyt Kuluttajapaneelin jäseneksi!

SINUA SAATTAA MYÖS KIINNOSTAA:

SEURAA BLOGIA MYÖS MUISSA KANAVISSA!

Mihin Sitä Säästäis? YouTube

Mihin Sitä Säästäis? Facebook

Mihin Sitä Säästäis? Instagram

JA LAITA PODCAST KUUNTELUUN OMASSA LEMPIPALVELUSSASI!

Mihin Sitä Säästäis?-podcast (Spotify jne.)

Mihin Sitä Säästäis?-podcast (YouTube)

Vastaa